HOROSKOP ZA UTORAK 30. JUL! OVNOVI, sledi vam burna ljubavna avantura, VAGE, odnos vas i vašeg partnera odiše pravom harmonijom!

Autor:

Vesti

30.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK 30. JUL! OVNOVI, sledi vam burna ljubavna avantura, VAGE, odnos vas i vašeg partnera odiše pravom harmonijom!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, romantičan sastanak s veoma privlačnom osobom koju ste upoznali na poslu. Burna ljubavna avantura. Bikovi, pažljivo se izražavajte danas u komunikaciji s partnerom, vrlo lako može doći do nesporazuma. Blizanci, povoljan dan za sprovođenje zajedničkih planova s partnerom. Rešićete jedan krupan problem između vas.

Rakovi, odnos s partnerom prolazi kroz ozbiljnu turbulenciju, a sve zbog komentara oko neke problematične situacije. Lavovi, ovo veče vam donosi romantičan izlazak s partnerom i dodatno zbližavanje. Device, odnos s partnerom ide uzlaznom putanjom u pogledu kvaliteta komunikacije.

Vage, odnos između vas i partnera odiše pravom harmonijom. Uspešno ćete ostvariti jedan važan zajednički plan. Škorpije, pred vama je strastvena avantura s osobom koju ste nedavno upoznali. Uzbudljiv period na ljubavnoj sceni. Strelčevi, ovaj dan može vam doneti zanimljiv susret s osobom koja vam se dugo dopada.

Jarčevi, postoji mogućnost da obnovite vezu s bivšom ljubavi, ali su vam osećanja i dalje pomešana. Vodolije, porazgovarajte s partnerom otvoreno o svemu što vam smeta kod njega. U suprotnom, sledi vam udaljavanje. Ribe, izlazak s prijateljima donosi vam poznanstvo s veoma atraktivnom osobom u znaku Device ili Vodolije.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading