VIDELA SAM SEBE NA POSTOLJU SA MEDALJOM, SUDIJE SU MI UZELE POBEDU! Srpska bokserka ZAGRMELA na OI posle eliminacije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratiće im se...

VIDELA SAM SEBE NA POSTOLJU SA MEDALJOM, SUDIJE SU MI UZELE POBEDU! Srpska bokserka ZAGRMELA na OI posle eliminacije!

Foto: BSS

Reprezentativka Srbije u boksu Sara Ćirković nije uspela da se plasira u drugo kolo u kategoriji do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu. Njena borba sa Tajlanđankom Jutamas Jitpong završena je rezultatom 1:4 u korist protivnice. Ovaj poraz je razočarao kako samu bokserku, tako i njenog trenera Mirka Ždrala koji je već izrazio nezadovoljstvo nakon eliminacije, što je sada uradila i Sara. Iako je jedan od pet sudija dao bolje ocene Ćirković, ostali su bili jednoglasni u ocenjivanju pobede Tajlanđanke, što nije izgledalo baš najpravednije.

- Moje putovanje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. se završilo. Ne mogu rečima opisati koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da vjerujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara. Smatram da sam juče uradila sve što je do mene i sve što je apsolutno bilo potrebno da odnesem pobedu. Nažalost, sudije nisu bile fer. Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san. Samo ću to reći. Videla sam sebe na postolju sa medaljom oko vrata. Sanjala sam to, verovala čvrsto. Ovaj put nije bilo dovoljno. Nemam šta da dodam sem da se zahvalim svima na podršci, zaista sam imala veliki vetar u leđa, hvala puno mojim ljudima. Bilo kako bilo, verujem da će sve jednog dana biti na svom mestu, jer nikad’ ne možemo biti sigurni na koji dobar put će nas loša sreća dovesti, oglasila se 20-godišnjakinja iz Bratunca na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading