MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA NADALA I ALKARAZA! Oglasio se bivši teniser nakon dubl meča

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica će se takmičiti u 2. kolu Olimpijskih igara protiv boljeg iz duela Grikspor/Kolhof (Nizozemska) – Fučovič/Morožan (Mađarska).

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA NADALA I ALKARAZA! Oglasio se bivši teniser nakon dubl meča

Foto: Profimedia

Nekadašnji američki teniser Mardi Fiš, poznat po svom šaljivom stavu, nije propustio priliku da se našali sa španskim teniserima Karlosom Alkarazom i Rafaelom Nadalom. Naime, Fiš je komentarisao njihovu dubl igru na Olimpijadi, gde su među favoritima za osvajanje zlatne medalje. Njih dvojica će se takmičiti u 2. kolu Olimpijskih igara protiv boljeg iz duela Grikspor/Kolhof (Nizozemska) – Fučovič/Morožan (Mađarska).

Proglašavam ovaj tim nepoštenim. Momentalno ih diskvalifikujte jer su predobri - poručio je Fiš na društvenim mrežama.

 

 

Mardi Fiš je bio 14. igrač sveta tokom svoje karijere, a ostvario je zapažene rezultate na Grend slem turnirima, posebno 2005. i 2009. godine kada je stigao do četvrtfinala Australijan opena. Njegova sportska karijera ostavila je trag u svetu tenisa, a njegova šaljiva priroda dodatno ga je približila publici.


Ovo šaljivo komentarisanje teniskog događaja pokazuje da sportisti i dalje neguju duh zabave i humora čak i u trenucima velikih takmičenja. Sve u svemu, Mardi Fiš je još jednom pokazao svoju originalnu i duhovitu stranu, ostavljajući nasmejane fanove širom sveta.

Potpuno je jasno da su Španci usmereni ka osvajanju olimpijskog odličja, ali su i svesni da Rafael Nadal teško može navedeno da ostvari u singl konkurenciji. Usled navedenog sve nade su bacili na dubl gde im je neophodan odmoran i spreman Nadal koji neće istovremeno imati teška iskušenja u pojedinačnoj konkurenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading