POVREĐENA JEDNA OSOBA U SARAJEVU: U saobraćajnoj nezgodi učestvovala tri vozila

Autor:

Svet

28.07.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgoda je izazvala obustavu saobraćaja

POVREĐENA JEDNA OSOBA U SARAJEVU: U saobraćajnoj nezgodi učestvovala tri vozila

Foto: Printscreen/Youtube

Danas je u sarajevskom naselju Breka došlo do ozbiljne saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila i motocikl. Prema informacijama koje prenosi Srpskainfo, jedna osoba je povređena, a pretpostavlja se da je reč o motociklisti. Operativni centar MUP Kantona Sarajevo (MUP KS) trenutno nema podatke o stepenu povreda povređene osobe.

Nezgoda je izazvala obustavu saobraćaja na ovoj deonici, što je dodatno zakomplikovalo svakodnevne aktivnosti i kretanje stanovnika. Zbog ozbiljnosti situacije, nadležne službe su brzo reagovale kako bi obezbedile mesto nesreće i omogućile hitnim službama da pruže neophodnu pomoć povređenima.

Prema izveštajima, trenutno nije poznato kako je došlo do nezgode niti šta je uzrokovalo sudar između dva automobila i motocikla. Istraga je u toku, a policija će sprovesti sve potrebne radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i odgovornost za ovaj incident.

Portal Avaz je takođe izvestio o ovom događaju, naglašavajući da je zbog nesreće obustavljen saobraćaj na deonici gde se nesreća dogodila. Očekuje se da će saobraćaj biti ponovo uspostavljen nakon što se završi uviđaj i očisti mesto nesreće.

Građanima se savetuje da koriste alternativne pravce kako bi izbegli zastoj i dodatne komplikacije u saobraćaju. Nadležni organi apelovali su na vozače da budu oprezni i da poštuju saobraćajne propise kako bi se izbegle slične nesreće u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading