HOROR POVREDA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Zastrašujući pad biciklistkinje (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo prijatno za videti

HOROR POVREDA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Zastrašujući pad biciklistkinje (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Francuska biciklistkinja Loana Lekomt doživela je zastrašujući pad tokom trke planinskog biciklizma danas popodne na Olimpijskim igrama. Nakon snažnog starta u Elankortu, 24-godišnjakinja je pala preko svog volana dok je prolazila kroz kameniti deo staze. Delovalo je da je udarila glavom o pod pre nego što je na trenutak izgubila svest. Lekomt je takođe udarena u lice od strane svog bicikla u jezivom incidentu.

Stjuardi i lekari odmah su pritrčali da joj pomognu dok su emitovanja prekinula prenos događaja. Nisu prikazivani ni ponovljeni snimci incidenta zbog brige za zdravlje biciklistkinje. Lekomt je na kraju odnešena na nosilima sa staze dok su gledaoci aplaudirali i uzvikivali njeno ime.

Francuski novinar Nikolas Georgereu kasnije je na društvenim mrežama dao pozitivne vesti o njenom stanju. Napisao je: "Loana Lekomt je još uvek na licu mesta. Na trenutak je izgubila svest, ali je dobro i zbrinuta od strane medicinskog osoblja. Nema brige u ovom trenutku." Francuska biciklistkinja Paulin Feran-Prevot nastavila je da osvaja trku, dok je Amerikanka Hejli Baten uzelo srebro, a Dženi Risveds bronzu. Trka planinskog biciklizma za muškarce trebalo je da se održi u ponedeljak. Staza je dugačka 4,4 km sa 110 metara nadmorske visine.

Nadamo se samo da će sve proći bez ozbiljnijih incidenata kao što je to danas bio slučaj, te da će Lekomt proći bez ozbiljnijih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading