SRBIJA SAMLELA AMERIKANCE NA STARTU! "Orlovi" ŠOKIRALI drim-tim serijom 10-2! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav početak Karijevih pulena!

SRBIJA SAMLELA AMERIKANCE NA STARTU! "Orlovi" ŠOKIRALI drim-tim serijom 10-2! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno igra meč protiv Amerike na otvaranju Olimpijskih igara, a iako je u ovom momentu egal na terenu, početak definitivno nije prošao onako kako se drim-tim nadao!

Odmah u prvom napadu je Aleksa Avramović izvrsno ukrao loptu i imao lake poene kojima je "raspalio" atmosferu, na šta su se nadovezali Petrušev, Dobrić i Jokić sa još izvrsnih poteza i naterali Stiva Kera da zove prvi tajm-aut odmah na startu prvi vođstvu Srbije od 10-2! Definitivno su "nabrijani" ušli naši košarkaši u ovaj duel, a baš tako i treba i mora protiv Amera!

Iako su se igrači SAD brzo vratili u meč, samo polako treba brzo i smireno nastaviti sa ovakvom igrom.

Podsetimo, utakmica koja izaziva pažnju cele planete igra se na stadionu u Lilu, koji može da se transformiše u halu kapaciteta 27.000 mesta što je dovoljno da primi sve navijače večeras.

Podsetimo, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić naglasio je da je timska odbrana ključna protiv Amera.

Kako se suprotstaviti protiv jednog jednog tima sa izraženim individualnim kvalitetima, jer je to je prva pomisao na njih. Kad pomisliš na njihovu ekipu, onda pomisliš na atletiku, na izuzetnu brzinu, na visok nivo individualne tehnike i talenta koje oni nose. I kako se suprotstaviti? Pa naravno da ne treba ni da ulaziš u dvoranu ako nisi spreman da jednom timskom, pre svega odbranom, pokušaš da taj njihov individualni kvalitet njihov neutrališeš. Tako da je to prva stvar na kojoj radimo, trenirali smo to i u pripremi za utakmicu uvek postoji plan igre i pokušaćemo da taj plan igre sprovedemo. Već sam rekao šta je prvi zadatak, rekao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading