ĐOKOVIĆ NIJE KRIO ODUŠEVLJENJE: Bivši svetski broj 1 mu je uručio poseban poklon (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Brajan nije samo bivši teniski as, već i blizak saradnik u američkom teniskom timu.

ĐOKOVIĆ NIJE KRIO ODUŠEVLJENJE: Bivši svetski broj 1 mu je uručio poseban poklon (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, intenzivno se priprema za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, gde će imati priliku da pokaže svoje izvanredno tenisko umeće. U prvom kolu, Novak će igrati protiv iskusnog Metjua Ebdena iz Australije, a taj meč je zakazan za subotu oko 14:00 časova. Očekuje se da će Novak pružiti vrhunsku igru i ostvariti uspeh na ovom prestižnom takmičenju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Metju Ebden

 


Uoči početka takmičenja, Novak je odradio još jedan trening u kompleksu "Rolan Garosa", gde će se održavati mečevi. Tokom treninga, Novak je imao iznenađenje u vidu specijalnog gosta - nekadašnjeg svetskog broja 1 u dublu, Majka Brajana. Majk Brajan, jedan od dvojice legendarnih braće Brajan, obradovao je Novaka posebnim poklonom - značkom. Oduševljen gestom, Novak nije krio svoje oduševljenje ovim susretom.



Majk Brajan nije samo bivši teniski as, već i blizak saradnik u američkom teniskom timu, dok je njegov brat Bob Brajan trener istog tima. Njihova podrška i angažovanje dodatno su doprineli Novakovim pripremama za Olimpijske igre.

Novak Đoković je pokazao posvećenost i fokusiranost pred početak Olimpijskih igara, a njegov susret sa Majkom Brajanom samo je dodatno ojačao njegovu motivaciju za postizanjem vrhunskih rezultata na ovom velikom sportskom događaju. Svi fanovi tenisa sa nestrpljenjem iščekuju Novakov nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading