''JEZA ME UHVATILA ZBOG TOGA'': Dudić izneo utiske posle meča, pa najavio odlazak!

Autor:

Sport

25.07.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani odbranili čast srpskog fudbala.

''JEZA ME UHVATILA ZBOG TOGA'': Dudić izneo utiske posle meča, pa najavio odlazak!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog 1923 ostvarili su istorijsku pobedu u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija, pobedivši crnogorskog predstavnika Mornar iz Bara rezultatom 1:0. Ova pobeda predstavlja značajan korak ka plasmanu u narednu rundu, što je izazvalo veliko oduševljenje navijača. Jedini gol na utakmici postigao je Milan Aleksić u 72. minutu, nakon sjajnog centaršuta Bevisa.

Trener Kragujevčana, Feđa Dudić je nakon meča rekao da su zasluženo pobedili, ali da ih očekuje zahtevan meč u Podgorici.

- Zahvalio bih se kolegi na opservaciji utakmice. Jeza me uhvatila, da niko nije slavio na ovom terenu (niko iz Srbije). Zasluženo smo pobedili, prvo smo poluvreme odigrali dobro, pritiskali. Golman Mornara je bio junak utakmice. Nismo drugo odigrali najbolje, imali smo dobro otvaranje, situaciju iz kontre, ali se ponovo golman isprečio. Dozvolili smo i protivniku da ima situaciju da postigne gol. Mislim da smo dobro čuvali Ndonga. Drago mi je da smo ostvarili prvu pobedu.. Očekuje nas zahtevan meč u Podgorici, jako je teško igrati po toj temperaturi. Očekujemo i domaćina u drugačijem izdanju. Probaćemo da korigujemo, da budemo u prednosti, da probamo da kaznimo svaku grešku protivnika. Za šest dana se vidimo u Podgorici - naveo je Dudić.

Stojan Leković napušta Radnički, a večeras umesto njega je branio Luka Lijeskić, a Dudić je dosadašnjem golmanu poželeo sreću u nastavku karijere.

- Sam je rekao da nije spreman i stvarno mu svaka čast. Od sutra je on član novog kluba. Leka je to zaslužio. Nadam se za njega početak nove lepe karijere - istakao je iskusni strateg.

Dotakao se i jedinog strelca na meču Milana Aleksića.

- Aleksić je neko koga sam apostrofirao, neko koga treba gledati na stadionu. Bio je dosta dobar, falio nam je on protiv Pančeva, onaj pravi. Nagrada za dobru igru je danas stigla. On pravi razliku, neki to ne mogu. Zato vredi toliko. Uzmite da je njemu samo 18 godina i moramo mu oprostiti - dodao je Dudić.

Radnički je prvi srpski klub koji je ostvario pobedu u Evropi nakon 342 dana.

- Bili smo i prozivani zbog toga. Ja sam rekao da ćemo doprineti državnom. Video sam da se Vojvodina dobro drži. Prva pobeda posle 344 dana. Jedna Andora pobedi Veleža sa 5:1, sinoć AEK jedva... Videsmo Dečić pobedi u Gruziji... Po meni su šanse i dalje ravnopravne i siguran sam da ćemo motivisano i koretno ući u revanš  - poručio je Feđa Dudić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading