NEMAMO KRUNSKI DOKAZ, NI SVEDOKE: Igor Jurić o misteriji nestanka Danke Ilić: I dalje verujem da će se vratiti kući!

Autor:

Hronika

03.08.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"I dalje se nadam da je živa i da će se vratiti kući"

NEMAMO KRUNSKI DOKAZ, NI SVEDOKE: Igor Jurić o misteriji nestanka Danke Ilić: I dalje verujem da će se vratiti kući!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, Facebook

Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru preostalo je još oko dva meseca da prikupi sve dokaze protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), koji se sumnjiče za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora. Trenutno su u toku analiza DNK i GPS veštačenja koja su stigla u Tužilaštvo.

Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu je izrazio zabrinutost zbog složenosti slučaja, naglašavajući da još uvek ne postoji krunski dokaz koji bi potvrdio da su osumnjičeni imali bilo kakav kontakt sa Dankom Ilić. Jurić je istakao da nema svedoka koji su mogli da potvrde susret između devojčice i osumnjičenih, već samo ljudi koji su indirektno komentarisali prisustvo osumnjičenih na mestu događaja. Bez konkretnih DNK dokaza i tela, slučaj ostaje izuzetno težak i misterijozan, a javnost je uznemirena zbog nedostatka konkretnih informacija.

Mi nemamo krunski dokaz, nemamo ni svedoke koji su bili u susretu sa ubicama. Imamo samo ljude koji su indirektno mogli da komentarišu da su osumnjičeni bili na licu mesta. Susret između devojčice i osumnjičenih niko ne može da potvrdi - rekao je Igor Jurić za Prvu.

Dejan Dragijević je prvobitno priznao ubistvo Danke Ilić tokom saslušanja, ali je kasnije negirao svoje priznanje. Jurić je komentarisao da je pravo svakog osumnjičenog da se brani, uključujući i laži, i dodao da osumnjičeni mogu da se ponašaju na različite načine kako bi izbegli odgovornost. Dragijevićev advokat tvrdi da priznanje nije validno jer nije dato u prisustvu advokata, što dodatno komplikuje slučaj.

Jurić je izrazio sumnju da će se prava istina o ovom slučaju ikada saznati i izrazio nadu da bi moglo doći do čuda i da bi Danka mogla biti pronađena, iako su šanse za to male. Situacija ostaje nejasna i svi detalji o slučaju još uvek su obavijeni velom misterije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading