BIVŠOJ TAKMIČARKI "ELITE" SE ZAPALILA KOLA: Pojavio se PRVI SNIMAK s lica mesta, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zadruga

02.08.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka se oglasila, pa objavila snimak s lica mesta.

BIVŠOJ TAKMIČARKI "ELITE" SE ZAPALILA KOLA: Pojavio se PRVI SNIMAK s lica mesta, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: Shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "ElitaDragana Sretenović poznatija kao Lejdi Di nedavno je doživela nezgodu sa svojim automobilom, koja je mogla da se završi tragično. Naime, ispod haube njenog automobila počeo je da kulja dim, a ona je uspela da na vreme napusti vozilo pre nego što je izbila vatra.

Srećom, vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i uspeli da ugase požar pre nego što se proširio i prouzrokovao veću štetu. Na njenom Instagram profilu nedavno se pojavio snimak vatrogasaca kako reaguju na situaciju i gase požar, dok je Lejdi Di bila vidno potresena, ali zahvalna što je izbegla fatalan ishod.

 

Vozila sam auto,odjednom sam osetila da smrdi plastika, međutim, mislila sam da je od auta koji se nalazio ispred mene, a onda sam videla dim kako izbija ispod haube, ušla sam na parking, podigla haubu i imala šta da vidim. Dim na sve strane, uplašila sam se kao nikad do sada - započinje Lejdi, pa nastavlja:

- Srećom, čovek koji radi u obezbeđenju mi se našao pri ruci, glavni deo posla je on odradio, kao i cela ulica koja mi je izašla u susret, tako što je neko doneo vodu, drugi alat, treći protivpožarni aparat, međutim, morali su da dođu i vatrogasci, koji su se zaista neverovatnom brzinom odazvali. Vrućine su ogromne, znam samo da sam imala sreću da sam stala sa autom jer su rekli da sam mogla proći loše da nisam zaustavila auto na vreme, kao i da je automobil mogao da se zapali. Mogu samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su tako brzo reagovali i pomogli mi. Ja sam još u šoku jer sam se jako uplašila - ispričala je Dragana za Pink. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading