ŠOKANTNA VEST IZ AMERIKE: Uhapšen brat Nikole Jokića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće?

ŠOKANTNA VEST IZ AMERIKE: Uhapšen brat Nikole Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Strahinja Jokić

Šokantne vesti stižu iz Sjedinjenih Američkih Država.

Brat srpskog reprezentativca Nikole Jokića, Strahinja uhapšen je  i optužen za napad na utakmici Denver Nagetsa, kada je udario čoveka u lice.

Nemili incident dogodio se krajem meseca aprila u drugoj utakmici plej-ofa NBA lige u kojoj je ekipa Denvera rezultatom 101:99 savladala LA Lejkerse čime su došli do prednosti od 2:0 u seriji.

Kako se može videti na snimlu koji kruži društvenim mrežama, tokom meča je došlo do rasprave Strahinje Jokića sa jednim od navijača, nakon čega je Nikolin brat ustao sa svog mesta, prišao neidentifikovanom navijaču i udario ga pesnicom u glavu.

 

 

Uvidevši da je "vrag odneo šalu", ubrzo se pojavio i drugi Nikolin brat koji je smirivao situaciju.

Treba napomenuti da su meču između Denvera i LA Lejkersa prisustvovali i Nikolina supruga Natalija, kao i ćerka Ognjena.

Nakon incidenta na utakmici Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, gde je došlo do fizičkog sukoba između Strahinje Jokića, Nikolinog brata, i jednog od navijača, javnost je bila uznemirena. Dok je centar Denvera dominirao na terenu, njegova braća su se našla u fizičkom sukobu na tribinama, što je izazvalo haos među prisutnima.

Nakon navedenog incidenta "TMZ Sports" je preneo da lokalna policija nije pokrenula postupak protiv Strahinje Jokića koji je do kraja prethodne sezone mogao da prisustvuje mečevima Denvera, ali je tri meseca kasnije stigla šokantna informacija u kojoj je povrđeno da je protiv Strahinje pokrenut postupak i da mu je određena mera zadržavanja u policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading