ZVEZDA "RAZBILA KASICU": Unosna ponuda je poslata - Zlatan Ibrahimović dovodi pojačanje na Marakanu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski internacionalac je velika želja čelnika sa Marakane.

ZVEZDA "RAZBILA KASICU": Unosna ponuda je poslata - Zlatan Ibrahimović dovodi pojačanje na Marakanu!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Već desetak dana u sportskoj javnosti jedna od glavnih tema jeste eventualni transfer crnogorskog internacionalca Viktora Đukanovića u redove sedmostrukog uzastopnog srpskog šampiona Crvene zvezde.

Ne tako davno aktuelni fudbeler švedskog Hamarbija je jednom izjavom zagolicao maštu pristalica crveno-belih:

- Srećan sam što se interesuju za mene. Crvena zvezda je veliki klub, ali još nekolicina ih je pokazala interesovanje. Želim da sačekam još malo pre nego što odlučim - istakao je mladi crnogorac u razgovoru za švedske medije, ali su nakon toga usledile i dodatne informacije koje nisu išle u prilog srpskog kluba.

Naime, pojavila se informacija da je rimski Lacio takođe zainteresovan za nekadašnjeg fudbalera podgoričke Budućnosti. Italijani su navodno bili spremni da ponude Šveđanima obeštećenje u visini od pet miliona evra, ali poslednje vesti sa "čizme" ukazuju da "lacijali" ipak ne vide u Đukanoviću prioritet u aktuelnom prelaznom roku.

 

 

Kako prenose pojedini mediji Crvena zvezda je poslala ponudu Hamarbiju u visini od 3,5 miliona evropskih novčanica i sada ostaje da se vidi kakav će biti odgovor Skandinavaca, a verovatno će jednu od ključnih uloga u realizaciji navedenog transfera imati i legendarni Zlatan Ibrahimović koji je suvlasnik švedskog kluba.

U međuvremenu, puleni trenera Vladana Milojevića nastavljaju sa takmičenjima. Već u subotu 27. jula očekuje ih meč druge takmičarske runde u superligaškom karavanu protiv lučanske Mladosti, a svi na stadionu "Rajko Mitić" nestrpljivo iščekuju 5. avgusta kada će saznati i ime protivnika u plej-of fazi kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading