Bivša žena Ognjena Amidžića progovorila o udaji: "Neke stvari se jednostavno dese, brak je logičan sled..." (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka nakon razvoda osvojila fudbalera Jevrema Kosnića.

Bivša žena Ognjena Amidžića progovorila o udaji: "Neke stvari se jednostavno dese, brak je logičan sled..." (FOTO)

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić

Bivša supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska, sa kojom ima sina Matiju, progovorila je o udaji.

Naime, nekadašnja manekenka, koja je u međuvremenu postala i voditeljka, ističe da uživa u životu i dobro se snašla na novom putu u svojoj karijeri.

Nakon razvoda od Amidžića, Danijela je započela vezu sa sportistom Jevremom Kosnićem, kog pažljivo dozira na društvenim mrežama.

Iako ističe da ne beži od ponovnog stupanja u brak, ističe da su neke stvari jednostavno neplanirane i da se dese spontano, kao logičan sled kada postoji ljubav.

Neke stvari se nikada ne planiraju, jednostavno se dese. Od braka nikada nisam bežala. Kada postoji ljubav onda je i brak logičan sledLjubav je nešto što me je uvek pokretalo u životu. To je prva stanica od koje sve kreće - priznala je Danijela.

Kako ističe, ona posebno uživa u vremenu provedenom sa svojim sinom Matijom, koga opisuje kao pametnog i inspirativnog dečaka. Sin kog je dobila u braku sa Ognjenom, predstavlja centr njenog sveta. 

Danijela kaže da uvek nastoji da kvalitetno provedu vreme zajedno, bilo da je reč o odlasku u bioskop, boravku u prirodi ili ručku, što je postala njihova porodična tradicija.

Ona ističe da je Matija izvor neprestanog iznenađenja i radosti svojim načinom razmišljanja i stavom prema životu, uprkos tome što ima samo deset godina.

Republika

Foto: ATAImages

Danijela Dimitrovska iz braka sa Ognjenom ima sina Matiju

Za svog sina nikada ne mora da nalazi vreme, jer ga uvek ima.

Ljubav je, kako ističe voditeljka, nešto što je uvek pokretalo njen život i predstavlja prvu stanica od koje sve kreće.

Danijela Dimitrovska se trudi da pronađe balans između svoje uspešne karijere i porodičnog života, te da svaki trenutak proveden sa sinom čini njih oboje srećnim.

Kao što je i sama istakla, Dimitrovska uživa u svakom segmentu svog života, bilo da je reč o karijeri, porodičnim trenucima ili ljubavi, te se raduje budućim izazovima koje život nosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading