O ĐOKOVIĆU OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Nije talentovan samo za tenis (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

26.07.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković sutra protiv Metjua Ebdena kreće u pohod na medalju.

O ĐOKOVIĆU OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Nije talentovan samo za tenis (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ Danny

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, intenzivno se priprema za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, gde će imati priliku da pokaže svoje izvanredno tenisko umeće. U prvom kolu, Novak će igrati protiv iskusnog Metjua Ebdena iz Australije, a taj meč je zakazan za subotu oko 14:00 časova. Očekuje se da će Novak pružiti vrhunsku igru i ostvariti uspeh na ovom prestižnom takmičenju.

Novak Đoković je, pored toga što je vrsni teniser, takođe i ozbiljan poliglota. Nole priča tečno na čak 11 jezika, a neki od njih su engleski, španski, italijanski, nemački, francuski i kineski.

 

 

Novak Đoković sutra protiv Metjua Ebdena kreće u pohod na toliko željeno ostvarenje - medalju na Olimpijskim igrama. Žreb za teniski turnir u Parizu doneo je mogućnost da već u drugom kolu gledamo jedan od najvećih teniskih klasika - duel Srbina i Rafaela Nadala. Ovo bi bio susret koji bi mnogi teniski fanovi jedva dočekali, a s obzirom na to koliko je od samog početka takmičenje ozbiljno, Novak je rešio da ne provodi vreme u Olimpijskom selu i usredsredi se samo na uspeh. 

Podsetimo, Đoković je juče na konferenciji pričao o potencijalnom duelu sa Nadalom u drugoj rundi.

Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren - rekao je Đoković i oduševio sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading