NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ PREKO GAZELE: Najzad okončano šenlučenje lažnih ekologa (FOTO)

Autor:

Vesti

11.08.2024

01:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put je prohodan u oba smera

NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ PREKO GAZELE: Najzad okončano šenlučenje lažnih ekologa (FOTO)

Foto: Naxi.rs

Danas, nakon što je deo demonstranata blokirao most Gazela, saobraćaj je konačno normalizovan.

Prema informacijama koje su stigle od "Puteva Srbije", saobraćaj je prohodan u oba smera.

Podsetimo, na mostu "Gazela" došlo je do udesa zbog blokade saobraćajnice, koju je izazvala opozicija i lažni ekolozi. Jedan automobil se zakucao u drugi i pritom ostao potpuno razlupan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nesreća na Gazeli

Na snimku se vidi kako jedan od muškaraca izvlači dete iz smrsaknog automobila!

Demonstranti izleću na kolovoz i blokiraju prolaz ljudima koji se vraćaju svojim domovima, premoreni od posla, što nije prvi put u poslednjih nekoliko meseci.

Izletanjem na kolovoz i nebezbednim ponašanjem izazvana je ova saobraćajna nesreća, koje je mogla da ugasi živote nekoliko ljudi, život jednog deteta! 

Republika

Foto: Printscreen

Tuča na Gazeli

Tuča je takođe izbila, demonstranti su se potukli sa jednimo od vozača, nasrnuli su na njega, gurali ga i udarali, jer je čovek pokušao da prođe i uznemirio se kada je video da mu blokiraju put i da može da nastrada. 

Iste večeri, Nikola Ristić i njegova grupacija iz Građanskih inicijativa zauzeli su železničke pruge u novoj stanici Prokop i poručio:

 

 

"Znamo da ste poneli razbibrige, može pesma, može igra...ZABAVA JE POČELA!"

On i njegovi uopšte i nisu razmišljali da će sada običnom narodu otežati život da doputuju brzim vozom na posao do Beograda iz Novog Sada ili do svoje porodice

Inače, Nikola Ristić je u već duže vreme jedno od najpreoznatljivijih  lica na protestima opozicije. Poznat je po tome što se zalaže za nezavisno "Kosovo", kao po to tome što se zalaže za priznanje genocida u Srebrenici.

U nekoliko prilika je od strane opozicionih medija predstavljan kao "student", što je i posle i sam negirao.

Nasilje, haos i sramota obuzeli su Beograd, a sve to u režiji opozicije predvođene tajkunima Draganom Šolakom i Draganom Đilasom. Nakon što su blokirali Terazije, opozicioni protesti su se nastavili sa maltretiranjem građana i blokiranjem ključnih pruga i saobraćajnica, uključujući stanicu Prokop, stanicu Novi Beograd i Gazelu.

Osim što su za sobom ostavili smeće, na snimcima koji su objavljeni vide se pijanci raspojasani i dezorijentisani, koji čak sede na pruzi, ugrožavajući sopstvenu i tuđu bezbednost. Ovakvo ponašanje građana koji učestvuju u demonstracijama samo dodatno pogoršava već napetu situaciju u Beogradu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Pijani demonstranti

Ovo nije prvi put da opozicija koristi nasilje i blokade kao sredstvo političkog izražavanja. U prethodnim protestima, videli smo slične scene haosa i nasilja, što dodatno ukazuje na nedostatak odgovornosti i racionalnog političkog delovanja opozicije.

Kao rezultat ovakvih događaja, najveće žrtve postaju građani koji trpe posledice blokada i nasilja. Saobraćajne gužve, otežano kretanje i ugrožena bezbednost samo su neke od posledica koje građani trpe zbog političkih obračuna i demonstracija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading