UHAPŠEN JER JE PUCAO U DEVOJČICU (9): Potresna ispovest očajnih roditelja, "Otišla je tamo samo zbog sladoleda"

Autor:

Svet

11.08.2024

01:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeno još troje ljudi

UHAPŠEN JER JE PUCAO U DEVOJČICU (9): Potresna ispovest očajnih roditelja, "Otišla je tamo samo zbog sladoleda"

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Muškarac star 32 godine optužen je za četiri pokušaja ubistva u vezi s pucnjavom koja je ostavila devetogodišnju devojčicu sa ozbiljnim povredama, piše britanski Mirror.

Incident se dogodio 29. maja, kada je devojčica večerala sa svojom porodicom u restoranu u istočnom Londonu. Nepoznati motociklista ispalio je nekoliko hitaca ka zgradi restorana, povredivši devojčicu i još tri muškarca koji su sedeli ispred.

Policija je potvrdila da se devojčica i dalje nalazi u bolnici, u stabilnom stanju, ali njeni roditelji su prošlog meseca izjavili da možda nikada neće moći pravilno da govori ili se kreće. Pored nje, povređena su i tri muškarca starosti 37, 43 i 44 godine, koji su nakon nekoliko dana pušteni iz bolnice.

Džavon Rajli, star 32 godine pojavio se u subotu pred sudom u Vestminsteru, gde je zadržan u pritvoru do sledećeg ročišta na sudu, zakazanog za 6. septembar, saopštila je policija.

Ovo hapšenje usledilo je nakon što je Rajli uhapšen u petak tokom rutinskog zaustavljanja vozila. Žena stara 35 godina, koja je uhapšena pod sumnjom za zaveru za ubistvo i pomaganje počiniocu, puštena je na slobodu uz kauciju.

Porodica povređene devojčice je u izjavi preko Metropolitan policije prošlog meseca rekla: "Otišla je tamo samo zbog sladoleda, a sada ne znamo da li ćemo ikada ponovo imati svoju ćerku koja je bila pametna, duhovita i vesela, i da li će ikada moći pravilno da govori ili se kreće."

Dodali su: "Treba nam naša ćerka nazad i svi se molimo za njen potpuni oporavak."

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading