ZBOG RADOVA MENJA SE RAD NEKIH LINIJA JAVNOG PREVOZA: Ovo je nova trasa kojom će se saobraćati, a zna se i u u kom periodu

Autor:

Vesti

11.08.2024

02:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u dve faze

ZBOG RADOVA MENJA SE RAD NEKIH LINIJA JAVNOG PREVOZA: Ovo je nova trasa kojom će se saobraćati, a zna se i u u kom periodu

Foto: foto01 Tanjug Beoinfo

foto01 Tanjug Beoinfo

Tokom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u postojećoj regulaciji Ulice Milana Rakića u Beogradu, na delu od raskrsnice sa Novobrdskom ulicom do raskrsnice sa Deskaševom na Zvezdari, od 12. do 28. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Faza 1 - 12. do 18. avgust

U prvoj fazi, radovi će zauzeti deo Ulice Milana Rakića, od Novobrdske ulice do raskrsnice sa Deskaševom, pri čemu će raskrsnica sa Deskaševom ostati prohodna. Linija 64 će zbog toga saobraćati izmenjenom trasom. U smeru ka Šumicama, vozila će koristiti sledeću trasu: Batutova - Bulevar kralja Aleksandra - Vjekoslava Kovača - Deskaševa - Milana Rakića. U suprotnom smeru, ka Zvezdari, trasa će biti: Milana Rakića - Deskaševa - Bulevar kralja Aleksandra - Batutova.

Privremena stajališta

Tokom ove faze radova, uspostaviće se privremena stajališta "Deskaševa 1" ka Zvezdari i "Deskaševa 1" ka Šumicama, kako bi se olakšalo kretanje putnika javnog prevoza.

Faza 2 - 19. do 28. avgust

U drugoj fazi radova, ceo pomenuti deo Ulice Milana Rakića će biti zauzet, sa neprohodnom raskrsnicom sa Deskaševom. Linija 64 će ponovo koristiti izmenjenu trasu. U smeru ka Šumicama, vozila će saobraćati sledećom trasom: Batutova - Bulevar kralja Aleksandra - Mite Ružića - Budmanijeva. U suprotnom smeru, ka Zvezdari, trasa će biti: Mlavska - Mite Ružića - Bulevar kralja Aleksandra - Batutova.

Obe faze radova će uticati na redovno kretanje linije 64 GSP-a, ali će se vozila prilagoditi izmenjenim uslovima kretanja, koristeći postojeća stajališta javnog prevoza na izmenjenim delovima trase.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading