UHVATILI SMO EDA FETIĆA NA DELU, VIŠE NE MOŽE DA KRIJE: Ovako se "oporavlja" nakon afere sa Majom Marinković! (PAPARACO)

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

10.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga se Edo Fetić povukao u medijsku ilegalu.

 

 

Edo Fetić je privrednik iz Novog Pazara, koji je prepoznatljivost stekao učešćem u rijaliti šou programu "Zadruga".

Njegovo ime postalo je javnosti poznato, nakon turbulentnog odnosa sa Draganom Mitar, a kasnije su ga povezivali i sa Majom Marinković, sa kojom je komunikaciju prekinuo zbog njenog ulaska u "Elitu", ali ga je zadrugarka brže-bolje kontaktirala odmah po napuštanju velelepnog imanja u Šimanovcima.

Edo se povukao u medijsku ilegalu, a mi smo ga danas ugledali na jednoj pumpi, u svom automobilu. Zadrugar je u tom momentu bio sam, ali vidno zauzet kuckajući nekom poruke.

Inače, Fetić je nedavno gostovao u emisiji "Minsko polje", gde je otkrio sve o odnosu sa Majom Marinković, pa se osvrnuo i na ostale učesnice rijalitija:

- Nikad nisam bio sa učesnicama rijalitija, jer ja njih doživljavam kao sestre sa kojima sam živeo. Maja Marinković je ozbiljan drug i ne gledam je na drugi način, poštujemo se. Bio sam sa pevačicama, 'ajde da kažemo pre braka, a bio sam i posle, kada sam se razveo. Neću reći ko su one, ali ih je bilo više -  rekao je krz osmeh Edo.

Edo  se nadovezao i na priče što ga upoređuju sa Stanislavom.

- Slični smo možda karakterno, kažu da sam bio nedorečen i za njega sada to pričaju. Međutim, njemu je mnogo lakše jer on je ušao kao slobodan. Ja sam totalno drugačije ušao pod pritiskom - završava Edo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading