GORI MARAKANA: Italijani najavljuju - ljubimac delija se vraća?!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.08.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još neke kockice moraju da se poklope kako bi odjeknula letnja transfer bomba.

GORI MARAKANA: Italijani najavljuju - ljubimac delija se vraća?!

Foto: Starsport

Posle dužeg perioda tišine, vest o mogućem povratku Nemanje Radonjića na Marakanu izazvala je pravu buru u svetu fudbala.

Poznati insajder Fabricio Romano otkrio je da postoji opcija za povratak Nišlije u Crvenu zvezdu, ali da će se odluka o tome još malo sačekati zbog ponuda koje stižu iz Španije, Italije, Turske i Saudijske Arabije.

 

 

Nemanja Radonjić je svoje najbolje partije u karijeri pružao upravo u dresu Crvene zvezde pre nego što je 2018. godine prešao u redove Marseja za 12 miliona evra. Pored Zvezde i Marseja, Radonjić je nastupao i za Romu, Empoli, Čukarički, Hertu, Benfiku i Majorku, ali je upravo njegovo vreme provedeno na Marakani ostavilo najjači utisak na njega.

Ova vest je izazvala neizvesnost među navijačima Crvene zvezde, dok su istovremeno mnogi izražavali velika očekivanja od mogućeg povratka omiljenog fudbalera. Pitanje je da li će se Radonjić odlučiti za povratak u Srbiju ili će prihvatiti neku od ponuda koje su stigle iz inostranstva. Sve u svemu, ostaje nam da sačekamo razvoj događaja i vidimo gde će nastaviti svoju karijeru talentovani Nemanja Radonjić.

Istovremeno je sedmostruki uzastopni šampion Srbije obavestio javnost da se privremeno rastao sa mladim Urošem Kabićem

Kabić je prethodnog leta stiga u Beograd iz novosadske Vojvodine, a prolećni deo sezone 2023/24 proveo je u redovima italijanskog Torina, ali se nije naigrao u Seriji A, tako da je usledio povratak u srpsku prestonicu.

U narednoj sezoni Kabić će nositi dres beogadskog Čukaričkog.

Republika

Foto: FK Čukarički

Zadužio je opremu crno-belih boja - Uroš Kabić

 

Nakon potpisivanja ugovora sa crno-belima sa Banovog brda Kabić je izjavio:

– Još kad sam počeo sa seniorskim fudbalom, Čukarički mi se svideo kao klub, svideo mi se sistem funkcionisanja i filozofija forsiranja mladih igrača. Došao sam ovde sa dobrom ambicijom i sa željom da napredujem, da pomognem klubu da izbori Evropu. Kad god sam ovde dolazio, posebno ranije sa Vojvodinom, uvek su ovde bili vrlo teški i neizvesni mečevi. Iskreno, baš sam se uželeo fudbala, raduje me svaki minut koji ću dobiti na terenu. Nisam se naigrao prošle godine, bio sam na pozajmici u Torinu, sa ove distance možda je to u ovom trenutku preveliki korak za mene, ali bilo je prelepo iskustvo. U Čukaričkom poznajem gotovo 90 odsto igrača od ranije, neće biti nikakvih problema sa uklapanjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading