I U DOBRU I U ZLU! Španski AS pružio podršku reprezentativcima - kakav SPEKTAKL na VODI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je to uzbudljiva trka.

I U DOBRU I U ZLU! Španski AS pružio podršku reprezentativcima - kakav SPEKTAKL na VODI!

Foto: Instagram/Printscreen

Kajakaši

Srpski kajakaški četverac u sastavu Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Marko Dragosavljević i Vladimir Torubarov ostvario je zapažen rezultat na Olimpijskim igrama osvojivši šesto mesto u finalu trke na 500 metara. Kroz cilj su prošli sa vremenom 1:21.52, u foto finišu iza pobedničke Nemačke posade koja je osvojila zlatnu medalju sa vremenom 1:19.80. Srebro je pripalo Australijancima koji su imali vreme 1:19.84, dok je bronza otišla u ruke četverca Španije.

Čuveni španski košarkaš bodrio sunarodnike u finalu K4 na 500 metara, koji su uzeli bronzu. Na tribinama regatnog centra Marna u Parizu viđen je legendarni španski košarkaš Pau Gasol, koji će uživo pratiti finale u disciplini K4 na 500 metara na Olimpijskim igrama.

Foto: Instagram.com/oksrbije

 

Gasol, poznat po velikoj ljubavi prema sportu, došao je da podrži španske kajakaše, ali i da uživa u spektaklu jedne od najuzbudljivijih trka na Igrama.

Kajakaški sport obiluje izazovima i neizvesnostima, a svaki rezultat na takmičenjima poput Olimpijskih igara predstavlja veliki uspeh. Srpski kajakaši su deo bogate tradicije ovog sporta i nastaviće da se takmiče sa ciljem postizanja što boljih rezultata u budućnosti.

Iako nisu uspeli da se domognu medalje, naši kajakaši su pokazali izuzetnu snagu, izdržljivost i veštine na olimpijskoj sceni. Njihov trud i predanost sportu su neosporni, a šesto mesto na Olimpijskim igrama predstavlja veliko postignuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading