TUGA: Španija zavijena u crno - odlazak trofejnog fudbalera Real Madrida!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.08.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji španski vezni fudbaler je sišao sa životne scene.

TUGA: Španija zavijena u crno - odlazak trofejnog fudbalera Real Madrida!

Foto: Pixabay

Sveća

Španski mediji su javili da je u 80. godini života preminuo nekadašnji fudbaler Real Madrida, Eduardo "Čato" Gonzales. On je za Real igrao od 1966. do 1971. godine i za to vreme osvojio je tri titule sa "kraljevskim klubom." Jednu sezonu u tom intervalu je proveo na pozajmici u Mursiji.

Real Madrid je želeo da izrazi saučešće porodici, saigračima, klubovima i svim svojim najmilijima. "Eduardo 'Čato' Gonzalez preminuo je u 80. godini. Neka počiva u miru".

- Real Madrid želi da izrazi saučešće porodici, saigračima, klubovima i svim svojim najmilijima. Eduardo 'Čato' Gonzalez preminuo je u 80. godini. Neka počiva u miru - stoji u saopštenju kraljevskog kluba

Gonzales je ponikao u Realu, igrao je za B tim, a nosio je još dresove Rajo Valjekana, pomenute Mursije i Hereza. Igrao je na poziciji veznog fudbalera.

Foto: Realmadrid.com/printscreen

"Kraljevski klub" se oprostio od svog nekadašnjeg fudbalera

 

Eduardo "Čato" Gonzales će zauvek ostati zapamćen kao deo Realove istorije, doprinoseći uspesima kluba tokom svoje karijere. Njegova posvećenost i talenat ostavili su dubok trag u srcima navijača Real Madrida širom sveta. Neka mu je večna slava i mir u večnosti.

Fudbalere madridskog Reala očekuje duel UEFA Supekupa koji je na programu 14. avgusta kada će se za novi evropski trofej boriti sa italijanskom Atalantom, a samo četiri dana kasnije sledi početak prvenstvene borbe za bodove protiv Majorke, a Madriđani kreću u pohod na 37. šampionsku titulu.

Treba podsetiti da je "kraljevski klub" prethodne sezone stigao i do rekordne 15. evropske krune koju će pokušati i da odbrani u sezoni 2024/25, a najznačajniji trofej evropskog klupskog fudbala u poslednje tri takmičarske godine, lak dva puta je bio u bogatim vitrinama madridskog Reala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading