UŽAS: Krvi je bilo na sve strane - horor scene na OI! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

08.08.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabra hokejašica se i pored teške povrede vratila na teren.

UŽAS: Krvi je bilo na sve strane - horor scene na OI! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Na polufinalnoj utakmici hokeja na travi u ženskoj konkurenciji između Holandije i Argentine, dogodila se jeziva scena koja je šokirala sve prisutne.

Nesrećna Holanđanka Josje Burg (27) doživela je stravičnu povredu, kada ju je lopta pogodila u nos, izazivajući obilno krvarenje.

Kod rezultata 0:0, jedna od hokejašica Argentine nehotice je loptom pogodila Burgovu u nos. Ona se srušila na teren, a krv je počela da šiklja na sve strane. Ubrzo su joj pritrčale njene saigračice, a lekarski tim je munjevitom reakcijom pritekao u pomoć. Komentator Eurosporta u prenosu je izvestio o jezivim prizorima na terenu, dok su pomoćni radnici brzo reagovali kako bi očistili krv sa terena.

Lekari su brzo intervenisali kako bi zaustavili krvarenje, a i pored užasnih scena, uspeli su da saniraju povredu Josje Burg. Nakon što je zaustavljeno krvarenje i nos je bandažiran, hrabra hokejašica se vratila na teren sa novim dresom, odlučna da nastavi sa utakmicom.

 

Iako vidno povređena, Josje Burg je hrabro nastavila utakmicu i bila jedna od ključnih igračica u pobedi Holandije rezultatom 3:0 protiv Argentine. Njena hrabrost i odlučnost su bili od presudnog značaja za tim, koji se plasirao u finale gde će se boriti za zlato protiv Belgije.

Ovaj događaj je pokazao neverovatnu hrabrost i odlučnost sportistkinje da se vrate na teren uprkos teškoj povredi, ostavljajući snažan utisak na sve koji su bili svedoci ovih dramatičnih trenutaka.

Da podsetimo, Olimpijske igre u Parizu završavaju se u nedelju 11. avgusta kada će biti održana svečana ceremonija svečanog zatvaranja igara.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading