MICIĆEVA TROJKA ZAPALILA ARENU! Vasa proradio kada je bilo najpotrebnije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav meč!

MICIĆEVA TROJKA ZAPALILA ARENU! Vasa proradio kada je bilo najpotrebnije!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno vodi žestoku borbu protiv Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Utakmica je počela sa velikim izazovima za naše košarkaše, ali su uspeli da se vrate u meč nakon teškog početka.

Srbija je otvorila utakmicu sa teškim rezultatskim zaostatkom, ali je u drugom poluvremenu uspela da se trgne i pokaže svoju snagu. Posebno impresivno bilo je njihovo igranje u trećoj i četvrtoj četvrtini, gde su pokazali izuzetnu borbenost i odlučnost da se suprotstave jakom protivniku.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice bio je kada je Vasilije Micić pogodio trojku u momentu kada se utakmica lomila. Taj potez je podigao atmosferu i dao novu energiju ekipi, ali i navijačima širom Srbije.

 

 

Cela Srbija je uz svoje košarkaše tokom ove važne utakmice, a trenutak kada je Micić pogodio trojku izazvao je euforičnu reakciju širom zemlje. Navijači su se nadali povoljnom ishodu i pružali podršku svojim ljubimcima na najvećoj sportskoj sceni.

Iako je utakmica još u toku, jasno je da naši košarkaši pokazuju izuzetnu borbenost i odlučnost. Srbija se hrabro bori protiv Australije, prikazujući sportski duh i talent koji ih karakteriše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading