SRBIJA KLONULA, PA JOKIĆ POKAZAO MAGIJU! Odličan potez u najtežem trenutku (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetla tačka u ovom teškom periodu.

SRBIJA KLONULA, PA JOKIĆ POKAZAO MAGIJU! Odličan potez u najtežem trenutku (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Srbije su imali izuzetno teško prvo poluvreme protiv Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Igrači su bili prilično malokrvni, bez prave želje, energije i borbe, što je rezultiralo velikim zaostatkom od 24 poena. Selektor Srbije Svetislav Pešić je pokušavao da podigne tim tokom tajm-auta, ali je bilo očigledno da je potrebno nešto više kako bi se situacija popravila.

Ipak, postojala je svetla tačka u ovom teškom periodu. Kada je Nikola Jokić zaigrao zajedno sa Nikolom Milutinovim, desilo se nešto magično. Jokić je uspeo da izvuče zeca iz šešira, koristeći svoje veštine da pronađe Milutinova koji je zatim postigao impresivno zakucavanje. Ovo je bio trenutak koji je doneo malo optimizma Srbiji pred kraj prvog poluvremena.

 

 


Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je jasno pokazao svoje nezadovoljstvo igrom ekipe, tražeći čvršću igru i veću angažovanost. Ovi zahtevi su delimično urodili plodom, jer je ekipa pokazala bolju igru ka kraju prvog poluvremena, smanjujući zaostatak na 12 poena.

Ova utakmica je pokazala da Srbija ima potencijal, ali je isto tako jasno da će biti potrebno mnogo više energije i koncentracije kako bi se pobedilo jakog protivnika poput Australije. Sada je na treneru i igračima da se pripreme za drugo poluvreme i pokažu svoju pravu snagu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading