ŠARENAC I BOGDANOVIĆ - DRUGI DEO! Ova TROJKA kapitena dovela je komentatora DO EKSTAZE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav povratak Srbije!

ŠARENAC I BOGDANOVIĆ - DRUGI DEO! Ova TROJKA kapitena dovela je komentatora DO EKSTAZE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

Ma, kakav karakter pokazuju ovi igrači! Posle katastrofalnog prvog poluvremena, na kraju kog je već krenulo "buđenje", košarkaši Srbije su potpuno "istopili" prednost Australije od 24 poena i poveli već u trećoj četvrtini!

Bogdan je poprilično zakazao u prve dve deonice, ali je onda pokazao zbog čega je baš on kapiten "orlova" i počeo da ubacuje važne koševe. Nošeni neverovatnom energijom Avramovića, igrači Srbije su se totalno vratili u meč, a sve je to potvrdio i Bogdanović sa dve ključne trojke za potpuni rezultatski priključak!

Sve to je u svom stilu ispratio i komentator RTS Slobodan Šarenac, te, samo kako on zna, preneo trojku koja će ući, nadamo se, u anale srpske košarke. Mnoge je podsetilo na Brazil iz 2014. godine i čuveno "Bogdan sa druge planetee!".

"Kenguri" su poluvremenu imali velikih +12 , a najzaslužniji za to je Peti Mils koji je ubacio neverovatnih 20 poena. I to je spustio gas sredinom druge četvrtine. U jednom momentu, dok su "bumersi" dizali prednost, sam ja zatrpavao koš naše reprezentacije i nastavio tamo gde je stao Džoš Gidi na početku. 

Podsetimo, tokom grupne faze koja je odigrana u Lilu, Srbija je na startu takmičenja poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 84:110, ali su stvari došle na svoje mesto u duelima sa Portorikom (107:66) i Južnog Sudana (96:85), čime su "orlovi" kao drugoplasirani u grupi obezbedili plasman u prvu nokaut fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading