KATASTROFA SRPSKIH BORACA U PARIZU: Još jedan rvač ispao na startu OI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor turnir se nastavlja

KATASTROFA SRPSKIH BORACA U PARIZU: Još jedan rvač ispao na startu OI

Foto: OKS

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Mihail Kadžaja poražen je već u osmini finala kategorije do 97kg od Mohamada Gabra iz Egipta 6:1.

Egipćanin je svoju šansu iskoristio, Kadžaja nije. Gabr je već u prvom minutu došao prvo do prilike na parteru da radi i bio je uspešan i dobio sve zajedno šest poena. 

Kadžaja nije bio naročito aktivan, energetski nije parirao Egipćaninu na pravi način. Ali je ipak dva minuta pre kraja on dobio priliku na parteru da izjednači. Da je uzvratio istom merom i izjednačio na 6:6, on bi pobedio jer bi njegov tehnički poen bio poslednji.

Ipak, nije uspeo, a Gabr se odlično odbranio. Tako da je na kraju bilo 6:1 i sada Kadžaja jedino može da se nada da Gabr ode do finala, jer bi se tako borio u repasažu.

To ujedno znači i nastavak katastrofe za sve Srbe kada su u pitanju borilački sportovi. Naime, iako smo mogli lako do medalje u bilo kojoj borbenoj disciplini, na kraju smo podbacili svuda, pogotovo u boksu. Tamo su Sara Čirković, Vahid Abasov i Natalija Šadrina ispadali nakon i te kako diskutabilnih odbrana sudija, dok je džudistkinja Milica Žabić predvodila srpski tim do na korak od medalje, ali dalje nije mogla. Podbacili su i Strahinja Bunčić, Marica Perišić, ali i Nemanja Majdov čije psovke na račun suđenja i dalje odzvanjaju. Juče je i drugi srpski rvač Georgij Tibilov takođe ispao na samom startu turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading