POGLEDAJTE SKOKOVE IVANE ŠPANOVIĆ KOJI NISU BILI DOVOLJNI ZA FINALE! Slab nastup atletičarke za neslavan kraj na OI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ostala bez predstavnica

POGLEDAJTE SKOKOVE IVANE ŠPANOVIĆ KOJI NISU BILI DOVOLJNI ZA FINALE! Slab nastup atletičarke za neslavan kraj na OI (VIDEO)

Foto: Profimedia

Neslavan kraj za srpsku atletsku kraljicu - Ivana Španović je poslednje učešće na Olimpijskim igrama završila već u kvalifikacijama.

Ona i Milica Gardašević su danas predstavljale Srbiju u skoku udalj, ali se nijedna nije proslavila. Milica je samo u prvoj seriji skočila bez prestupa i tih 6.48 metara nisu bili dovoljni, dok je Ivana jedino tada prestupila, da bi u preostale dve serije skočila na vreme, ali maksimalno za nju skromnih 6.51, što je takođe bilo preslabo, dok je kvalifikaciona norma na 6.75 ostala daleko. Ivana je na kraju završila kao 16, a Milica kao 18-plasirana.

Ovako je Španovićeva skakala.

 

 

Velika šteta i vrlo verovatno neslavan kraj jedne velike karijere kada su u pitanju Olimpijske igre, dok vreme Gardaševičke tek predstoji. Ipak, Španovićeva nas je sve zadužila ogromnim uspesima i treba joj samo skinuti kapu na uspešnoj karijeri.

Treba podsetiti da je Ivana Španović uoči puta u Pariz izjavila da je ova 2024. godina za nju bila izuzetno turbulentna, da je imala i problema sa povredama, ali da u Pariz dolazi da ostvari ono što je i ranije planirala, da osvoji zlatnu olimpijsku medalju. Ipak, izgleda da su povrede bile jače od želje i nije uspela da se pripremi dovoljno dobro. Šta god da odluči nadalje, bila je i ostaće naša kraljica, a nadamo se da Milica Gardašević može dobiti isti epitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading