POGLEDAJTE SRPSKE NAVIJAČE ISPRED AJFELOVOG TORNJA: Gomila POLICAJACA ih okružila (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćna slika iz Pariza.

POGLEDAJTE SRPSKE NAVIJAČE ISPRED AJFELOVOG TORNJA: Gomila POLICAJACA ih okružila (FOTO)

Foto: Republika

Srpski navijači sa policijom u Parizu

Nažalost, srpski sportisti danas nisu uspeli da postignu željene rezultate na Olimpijskim igrama, te tako i dalje imamo dve medalje i to one najsjajnije. Prvo je Ivana Španović završila nastup u Parizu već u kvalifikacijama, baš kao i Milica Gardašević. Borilački sportovi nisu bili na nivou, pa je i srpski rvač Mihail Kaldžaja poražen na startu. 

Ipak, ništa od toga ne sprečava srpske navijače da nastave da daju podršku našim sportistima u Parizu. Moćna slika stiže iz glavnog grada Francuske, gde su se naši slikali ispred čuvenog Ajfelovog tornja, ali sa "ozbiljnim facama" iznad sebe.

Republika

Foto: Republika

Srpski navijači sa policijom u Parizu

U dresovima košarkaške reprezentacije i pod pratnjom policije pripremaju se za četvrtfinalni meč Karijevih "orlova" u Parizu protiv Australije. Taj meč će početi u 14.30 časova.

Podsetimo, ovo je raspored naših sportista za danas.

- OI 2024, 11. dan, preostala događanja:

14.30 - Košarka (četvrtfinale): Srbija-Australija

21.00 - Odbojka (četvrtfinale): Srbija-Italija

Kajakaši su se jutros plasirali u polufinale kao prvoplasirani u kvalifikacijama, dok su žene u istoj disciplini podbacile i završile poslednje. Podsetimo, "orlovi" su na pripremnom turniru poraženi od "kengura" u Abu Dabiju, ali su sada jači za Bogdanovića, Jovića i Davidovca, pa je vreme za osvetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading