PRONAĐI ULJEZA! SRBI OPČINILI SLOVENCA U PARIZU, MORAO JE DA SE SLIKA SA NJIMA! Luka Dončić jedan je od nas (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera sve vrelija

PRONAĐI ULJEZA! SRBI OPČINILI SLOVENCA U PARIZU, MORAO JE DA SE SLIKA SA NJIMA! Luka Dončić jedan je od nas (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaška reprezentacija Srbije bije najvažniju bitku do sada na turniru na Olimpijskim igrama 2024. Nakon ovog meča popravnog nema i puleni selektora Svetislava Pešića, ili nastavljaju da sanjaju snove o olimpijskoj medalji, ili se pakuju i praznih šaka se vraćaju kući.

Meč u počinje u 14:30 časova, a atmosfera u Parizu dostiže vrhunac. Republika je na ulicama francuske prestonice gde smo imali priliku da sretnemo četiri Čačana  sa šajkačama, ali i da vidimo jednu zanimljivu scenu.

Naime, srpski navijači okupirali su Bersi gde se igra meč i uveliko se peva oko hale. Zadivljen time bio je jedan Slovenac koji im se pridružio, da bi mu naši odgovorili sa: "Luka Dončić jedan je od nas!" Potom je usledilo grupno navijačko slikanje, a brat iz Slovenije nije izdržao da ne "uleti" u fotku.

Podsetimo, u četvrtfinalu OI 2024 Srbija se sastaje sa selekcijom Australije, reprezentacijom koja je nedavno savladala "orlove" na turniru u Abu Dabiju rezultatom 84:73 i svakako predstojeći duel predstavlja odličnu priliku za revanš.

Tokom grupne faze koja je odigrana u Lilu, Srbija je na startu takmičenja poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 84:110, ali su stvari došle na svoje mesto u duelima sa Portorikom (107:66) i Južnog Sudana (96:85), čime su "orlovi" kao drugoplasirani u grupi obezbedili plasman u prvu nokaut fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading