AUUU, ŠTA OVO BI?: Srpski golman postigao fenomenalan pogodak!

Autor:

Sport

06.08.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan potez.

AUUU, ŠTA OVO BI?: Srpski golman postigao fenomenalan pogodak!

Foto: X/Screenshot

Srpski golman, Ognjen Čančarević, postigao je neverovatan gol sa celog terena u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Njegov klub Noa, koji se nalazi u Jermeniji, bio je domaćin grčkom AEK kada se desio ovaj neobičan trenutak. Golman Čančarević, koji inače brani gol za Noa, postigao je gol koji je preokrenuo rezultat na 2:1 u korist domaćeg tima u 67. minutu meča.

Trenutak kada je lopta napustila njegove ruke i završila u mreži protivničkog tima definitivno će ostati upamćen kao jedan od najneobičnijih golova u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

 

Ognjen Čančarević, tridesetpetogodišnji golman, može se pohvaliti bogatom karijerom, tokom koje je nosio dresove brojnih srpskih klubova. Pre Noa, branio je boje Slobode iz Užica, Sevojna, Radničkog iz Kragujevca, OFK Beograda, Mladosti iz Lučana, Radnika iz Surdulice i Alakškerta. Svojim iskustvom i talentom, uspeo je da se nametne kao važan deo tima Noa iz Jermenije, a pogotkom sa celog terena definitivno je zaslužio pažnju fudbalske javnosti.

Čančarević je svojim pogotkom sa celog terena dokazao da talenat i odlučnost ne poznaju granice, te da se neobični sportski trenuci mogu dogoditi u najneočekivanijim situacijama. Srbija može biti ponosna na ovog neustrašivog golmana koji je svojim podvigom zadivio fudbalski svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading