DRAGANA MIRKOVIĆ PEVALA PO KIŠI, A ONDA URADILA OVO: Publika u TRANSU, osvanule prve fotke sa lica mesta!

Autor:

Zabava

06.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pokazala kako je biti velika zvezda!

DRAGANA MIRKOVIĆ PEVALA PO KIŠI, A ONDA URADILA OVO: Publika u TRANSU, osvanule prve fotke sa lica mesta!

Foto: Instagram.com

Folk diva Dragana Mirković sinoć je održala spektakularan koncert u Orašju, Bosna i Hercegovina, uprkos vremenskim nepogodama. Kiša je neumorno padala tokom celog nastupa, ali to nije sprečilo hiljade ljudi da uživaju u njenom šouu.

Iako su vremenske prilike bile izazovne, publika je snimala i pevala zajedno sa svojom omiljenom pevačicom, stvarajući nezaboravnu atmosferu. Dragana je svojim nastupom dokazala zašto je jedna od najvećih zvezda na regionalnoj muzičkoj sceni. Njena nepresušna energija i posvećenost publici ostavili su snažan utisak na prisutne.


Istinski trenutak koji će se pamtiti jeste kada je kiša pojačala, a Dragana je odlučila da siđe među svoje fanove kako bi zajedno s njima doživela tu magičnu atmosferu. Njen gest privukao je veliku pažnju, a publika je bila oduševljena njenom bliskošću i spontanošću.

„Orašje padala nam je kiša, ali nama je bilo super“, rekla je Dragana, osmehujući se svojoj vernoj publici. Njen humor i pozitivna energija dodatno su razgalili prisutne. „Pa siđem i ja da kisnemo zajedno“, dodala je, pokazujući svoje iskreno uživanje u trenutku koji će zauvek ostati deo uspomene svih prisutnih.

Draganin koncert u Orašju definitivno je postao nezaboravan doživljaj za sve koji su bili deo ove muzičke večeri, dok je folk diva još jednom potvrdila svoj status jedne od najomiljenijih i najautentičnijih pevačica na Balkanu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading