KARI KIPTI OD BESA, BLJUVAO VATRU NA SUDIJE, BOGDAN MORAO DA REAGUJE: Selektor Srbije izgubio kontrolu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj koji niste videli u prenosu!

KARI KIPTI OD BESA, BLJUVAO VATRU NA SUDIJE, BOGDAN MORAO DA REAGUJE: Selektor Srbije izgubio kontrolu!

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije su se borili za plasman u polufinale Olimpijskih igara protiv Australije, ali jedan neobičan detalj izdvojio se iz meča. Selektor "orlova" Svetislav Pešić, prepoznatljiv po svojim strastvenim emocijama, nasrnuo je na sudije u jednom trenutku meča. Ovaj dramatičan incident, koji nije bio vidljiv u televizijskom prenosu, zabeležen je objektivom našeg foto-reportera. Na fotografijama se vidi kako Bogdan Bogdanović pokušava da smiri Pešića, dok se emocije uzburkavaju na terenu.

Ovakav potez pokazao je koliko je Pešiću stalo do tima i da ga boli nepravda. On je takođe i na jednom tajm-autu uralo na svoje igrače i imao dosta toga da poruči svojim igračima koji su bili totalno van ritma utakmice. Velika borba se trenutno vodi između Srbije i Australije i nadamo se pozitivnom ishodu.

Podsetimo, tokom grupne faze koja je odigrana u Lilu, Srbija je na startu takmičenja poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 84:110, ali su stvari došle na svoje mesto u duelima sa Portorikom (107:66) i Južnog Sudana (96:85), čime su "orlovi", kao drugoplasirani u grupi, obezbedili plasman u prvu nokaut fazu takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading