ZVEZDU NAPUSTIO REPREZENTATIVAC! Milion evra stiže na Marakanu

Autor:

Sport

06.08.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotov je i drugi mandat.

ZVEZDU NAPUSTIO REPREZENTATIVAC! Milion evra stiže na Marakanu

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Srđan Mijailović napustio je Crvenu zvezdu, što je i klub zvanično objavio ovog popodneva. Mijailović je u Zvezdu stigao drugi put pretprošle godine u septembru, nakon ranijeg angažmana u periodu između 2011. i 2013. On je bio jedan od dvojice igrača Crvene zvezde, uz Uroša Spajića, koji su bili deo tima Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U Nemačkoj je Mijailović upisao minute u utakmici protiv Danske, poslednjoj u grupnoj fazi takmičenja.

Nakon 197 odigranih utakmica i tri postignuta pogotka, Mijailović napušta Crvenu zvezdu u transferu vrednom milion evra. 

Bio je planiran kao iskusno pojačanje za evropska takmičenja, što je i dokazao po dolasku iz Čukaričkog, ali sada su mu iz kluba poželeli sreću u nastavku karijere. "Mićko, hvala ti na svemu i želimo ti mnogo sreće u nastavku karijere! Marakana će uvek biti tvoja druga kuća", poručili su mu iz Ljutice Bogdana.

Mijailović je već predstavljen u novom klubu El Vaslu, gde će igrati pod vođstvom Miloša Milojevića, nekadašnjeg trenera Zvezde.

Bio je Zvezdin univerzalac i neko ko je uvek važio za čoveka od odgovornosti, igrač kakvog treneri uvek vole da imaju. Mogao je da pokrije više pozicija i svaki put bi to odradio na visokom nivou, te nema sumnje da crveno-beli gube jednog zahvalnog fudbalera.


Delije će mu uvek biti zahvalne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading