MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU ZBOG OLIMPIJSKIH IGARA: Hitno se obratila srpskim sportistima, OVO nije mogla da sakrije (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica poslala moćnu poruku!

MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU ZBOG OLIMPIJSKIH IGARA: Hitno se obratila srpskim sportistima, OVO nije mogla da sakrije (FOTO)

Foto: Printscreen, instagram.com/serifovic

Sinoć je u Parizu održana svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih igara, koja je bila popraćena defileom naših sportista na brodu na Seni. Posebnu pažnju privukli su vaterpolista Dušan Mandić i odbojkašica Maja Ognjenović koji su nosili srpsku zastavu tokom defilea. Ovim povodom se sada oglasila i pevačica Marija Šerifović i poslala moćnu poruku našim takmičarima.

Naime, Šerifovićeva je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju naše olimpijske reprezentacije, te im tako izrazila podršku od samog početka.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović se obratila našoj olimpijskoj reprezentaciji

Svim srcem uz sve naše sportiste - napisala je Maija, te usput dodala i srpsku trobojku.

Inače, danas se posebna pažnja usmerava ka našem teniskom asu Novaku Đokoviću, koji će izaći na teren u 13:30 kako bi odigrao meč protiv Metjua Ebdena. Pored njega, naši ostali sportisti već su na terenima od 10 sati jutros, spremni da pokažu svoje umeće i borbu za olimpijske medalje.

Podsećanja radi, pop senzacija Lejdi Gaga (38) oduševila je publiku spektakularnim nastupom na ovogodišnjem otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Međutim, dok su svi bili fokusirani na njeno izvođenje čuvene francuske pesme "Mon Truc en Plume", na sceni se dogodio mali incident koji je najpre prošao neprimećeno, da bi se kasnije društvene mreže usijale. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading