KATASTROFA ZA PARTIZAN! Žoc na velikim mukama, na dva košarkaša neće moći da računa

Autor:

Sport

09.07.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraju ubrzati formiranje novog tima.

KATASTROFA ZA PARTIZAN! Žoc na velikim mukama, na dva košarkaša neće moći da računa

Foto: www.profimedia.rs

Ovog leta je KK Partizan ozvaničio dolazak nekoliko jako značajnih igrača koji će dodatno pojačati tim. Među njima se ističu Vanja Marinković, Frenk Nilikina i Ife Lundberg, dok se očekuje da bi klub mogao da pojača i svoje redove sa Isakom Bongom, Sterlingom Braunom, Tajrisom Džonsom, Arijanom Lakićem i Ajzeom Majkom. Pored toga, u ponedeljak je potvrđeno da je čuveni Brendon Dejvis potpisao ugovor na dve godine, što ukazuje na ambicije kluba da ostvari zapažen rezultat u narednoj sezoni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Davis Bertans

 

Iako je bilo spekulacija da bi Partizan po želji trenera Željka Obradovića mogao da dovede dva NBA pojačanja, šanse za to su gotovo nepostojeće. Davis Bertans, nekadašnji član crno-belih, kao i Aleksej Pokuševski, košarkaš sa velikom ljubavlju prema Partizanu, neće biti deo tima zbog drugih ponuda i obaveza. Bertans već ima nekoliko ponuda od NBA klubova, dok se očekuje da će Pokuševski pronaći novi angažman u Sjedinjenim Američkim Državama.

Republika

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski

Sa odlaskom Bertansa i Pokuševskog, Partizan će morati da nastavi potragu za kvalitetnim košarkašima kako bi dodatno ojačao tim. Ovo otvara nove mogućnosti i izazove za klub, ali i pruža priliku drugim talentovanim igračima da se istaknu i pokažu svoj potencijal u crno-belom dresu.

Sa odlascima igrača iz prošle sezone, Partizan se aktivno trudi da osnaži svoj tim za naredne izazove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading