SRBI STARTOVALI NIKAD JAČE NA OI! Milica Nikolić prošla u osminu finala džudoa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala je Slovenka!

SRBI STARTOVALI NIKAD JAČE NA OI! Milica Nikolić prošla u osminu finala džudoa!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska džudistkinja Milica Nikolić plasirala se u osminu finala džudo turnira na Olimpijskim igrama, u kategoriji do 48 kilograma!

Nikolićeva je u prvom meču slavila sa 1:0 protiv Slovenke, Maruše Stangar, a bašu džudiskinju u četvrtfinalu čeka Špankinja Laura Abelenda!

Podsetimo, od 10 časova ujutru počeo je program koji će se u našoj zemlji pratiti sve do večernjih sati. Nakon plasmana Jovane Arsić u četvrtfinale takmičenja u veslanju i četvrtoplasiranih Pimenova i Cvetkova, pratićemo nastupe čak četvorice naših plivača - Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov u disciplini 4x100 metara slobodnim stilom.

Čeka se Damir Mikec sa nastupom u streljaštvu, a baš kao i on sa vazdušnim pištoljem će na scenu izaći i čuvena Zorana Arunović u 12:30 časova posle, do tada, najduže pauze od sat vremena. Nakon toga kreće ono što svi čekamo, a to je meč Novaka Đokovića protiv Metjua Ebdena, za kog se nadamo se da će trajati što manje i da ćemo stići na vreme da od 15:45 ispratimo i nastup Sare Ćirković u kategoriji boks do 54 kilograma.

Za kraj dana - stoni tenis u singlu i Izabela Lupulesku protiv Adrijane Dijaz od 20:45 sati.

Želimo svim našim sportistima mnogo sreće i uspeha, a za sada je ovo izvrstan početak, kako za srpske sportiste u džudou, tako i za celokupan naš olimpijski tim u Parizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading