NOLE ŠMEKER ZASENIO NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo super enigma

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

NOLE ŠMEKER ZASENIO NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo super enigma

Foto: Profimedia

Srpski telegraf u izdanju za subotu 27.jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista poklon: Super enigma!

MAKRON U AVGUSTU U BEOGRADU: Predsednik Vučić na prijemu u Jelisejskoj palati!

U Jelisejskoj palati u Parizu, uoči otvaranja 33. Letnjih olimpijskih igara, juče je, uoči otvaranja Olimpijskih igara, održan prijem u čast svetskih lidera i predsednika međunarodnih organizacija, koji je priredio predsednik Francuske Emanuel Makron, a među 100 odabranih zvanica bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOLE ŠMEKER ZASENIO NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE: Srpski as i njegova supruga Jelena ukrali šou na gala večeri Luj Viton fondacije u Parizu

Najbolji srpski teniser i drugi favorit za osvajanje zlata na Olimpijskim igrama Novak Đoković, zajedno sa suprugom Jelenom, zasijao je na gala večeri u organizaciji Fondacije "Luj Viton". Iako je na ceremoniji bilo mnogo svetskih zvezda, srpski teniser je svojom pojavom ukrao šou u glavnom gradu Francuske, između ostalog, i zbog gospodskog odela.

UROŠ BLAŽIĆ OTKRIO TAKTIKU ODBRANE ZA MASAKR KOJI JE POČINIO: "Ne znam šta me je obuzelo"

Pripremno ročište Urošu Blažiću (22), optuženom da je 4. maja u selima Dubona i Malo Orašje, kod Mladenovca i Smedereva, hicima iz kalašnjikova ubio devetoro i ranio 12 mladih ljudi, završeno je u sudnici Okružnog zatvora posle tri sata. On je priznao zločin i po svemu sudeći pokušaće da se brani neuračunljivošću. Juče je, naime, izjavio da "ne zna šta ga je obuzelo tog dana"!

Foto: Republika

 


Naslovna strana Srpskog telegrafa za 27.jul 2024.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading