JEDNA OSOBA UPUĆENA U ZDRAVSTVENU USTANOVU! Uzeti snimci iz “BN BOS” u Zemunu, istraga će utvrditi kako je došlo do pada plafona!

Autor:

Hronika

27.07.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se prikupe sve relevantne informacije i obaveštenja, javni tužilac će doneti odluku u skladu sa zakonom i preduzeti sve potrebne radnje.

JEDNA OSOBA UPUĆENA U ZDRAVSTVENU USTANOVU! Uzeti snimci iz “BN BOS” u Zemunu, istraga će utvrditi kako je došlo do pada plafona!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Prema prijavi o incidentu u Tržnom centru "BN BOS" u Zemunu, gde je došlo do urušavanja dela krova, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je zajedno sa policijskim službenicima PS Zemun, UKP (Uprava kriminalističke policije), PU za grad Beograd, Odeljenjem za uviđaje i Građevinskom inspekcijom izvršio detaljan uviđaj mesta događaja.

Do sada je utvrđeno da je došlo do urušavanja dela plafona sa prvog sprata tržnog centra. Tokom istrage, izuzeti su video snimci sa mesta događaja kako bi se analiziralo šta je tačno uzrokovalo incident. Takođe, jedna osoba je upućena u zdravstvenu ustanovu kako bi se proverilo da li je pretrpela telesne povrede tokom urušavanja.

Kako bi se utvrdilo da li je incident nastao zbog ljudskih radnji ili drugih uzroka, po nalogu javnog tužioca, policijski službenici će razgovarati sa očevicima incidenta, kao i sa radnicima koji su bili zaduženi za održavanje objekta. Ove informacije su ključne za utvrđivanje uzroka urušavanja i odgovornosti.

Nakon što se prikupe sve relevantne informacije i obaveštenja, javni tužilac će doneti odluku u skladu sa zakonom i preduzeti sve potrebne radnje. Ovo uključuje donošenje odluka o mogućim pravnim merama i sankcijama, ukoliko se utvrdi da je do incidenta došlo usled ljudske greške, neadekvatnog održavanja objekta, ili drugih faktora koji su mogli doprineti urušavanju, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading