OVO MNOGI NISU PRIMETILI! Organizatori OI se NAJSTRAŠNIJE OBRUKALI, a niko nije to skapirao! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako to da im se desi...

OVO MNOGI NISU PRIMETILI! Organizatori OI se NAJSTRAŠNIJE OBRUKALI, a niko nije to skapirao! (VIDEO)

Foto: X.com

Olimpijske igre u Parizu su svečano otvorene uz spektakularnu ceremoniju koja je trajala četiri sata duž obale reke Sene. Prvi put u istoriji, ceremonija otvaranja Igara održana je van stadiona, uz isticanje pariskih spomenika i učešće 6.800 sportista i 205 delegacija. Kiša nije omela ovaj grandiozni događaj, koji je bio ispunjen umetničkim delima, muzikom i plesom.

A za vreme četvoročasovne ceremonije otvaranja, nije moglo da ne dođe do skandala. Lejdi Gagin već snimljeni nastup, albanska zastavasatanistički gafovi, na sve to se nadovezala i Južna Koreja sa potpunim pravom, ali su se organizatori obrukali na još jedan način koji mnogi nisu primetili.

Sportisti su se spustili rekom u 85 čamaca, prateći tok reke od mosta Osterlic do Trokadera, nakon čega je konjanik istom tom putanjom "projahao", da bi se konačno pojavio na svečanom postolju. Međutim, tokom predaje olimpijske zastave vojnicima, domaćin se obrukao pošto je zastava, koja simbolizuje kontinente, nakon toga bila podignuta naopako. Ova nezgoda privukla je pažnju javnosti i postala jedan od glavnih razgovora nakon ceremonije.

Podsetimo, od 10 časova ujutru kreće program otvarajućeg dana na OI koji će se u našoj zemlji pratiti sve do večernjih sati. Prva će na najvećoj sceni pokušati da se pokaže u najboljem svetlu Milica Nikolić, posle nje idu veslanje i Jovana Arsić, potom streljaštvo i Damir Mikec, a nakon toga i najbrojnija disciplina - plivanje 4x100m gde će nas predstavljati Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov.

Pre podne će još veslati Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, dok će posle 12 časova prva izaći Zorana Arunović sa vazdušnim pištoljem. Od 13:30 dugo očekivani početak Novaka Đokovića na još jednim Olimpijskim igrama, posle čega će još boksovati Sara Ćirković, a za kraj Izabela Lupulesku i stoni tenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading