ŠOK U VOJVODINI: Novosađane napustio čelnik kluba!

Autor:

Sport

27.07.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon četiri meseca kraj saranje.

ŠOK U VOJVODINI: Novosađane napustio čelnik kluba!

Foto: Starsport

Posle dugog iščekivanja, poznati biznismen Milan Mandarić se konačno vratio u Srbiju, odlučivši da se vrati u svoj rodni Novi Sad. Cilj mu je bio da pomogne FK Vojvodina da se bori za tron u Superligi, što je bio i ambiciozan plan predsednika kluba, Dragoljuba Zbiljića.

Nažalost, Mandarićev povratak nije dugo trajao. Samo četiri meseca kasnije, stiže vest o rastanku, prenosi Sport klub. Izvori navode da nije uspeo da pronađe zajednički jezik tokom svog kratkog boravka u klubu, te se očekuje da će uskoro zvanično potvrditi svoju odluku.

Foto: Starsport

Milan Mandarić

Prema istim izvorima, Mandarić nije bio zadovoljan svojom ulogom u klubu, a došlo je do neslaganja oko obaveza i očekivanja. U poslednje vreme, čak i sam biznismen je postao veoma povučen. Očigledno je da nesuglasice nisu mogle da se prevaziđu, te će Vojvodina morati da nastavi bez Mandarića.

Mandrić je poznat po svom entuzijazmu. Takođe, svaki klub koji je preuzeo je digao na noge i ostvario fantastične rezultate. Hteo je da ostvari mladački san i digne Vojvodinu na noge, da bude dostojan konkurent Crvenoj zvezdi za titulu i napravi određeni iskorak u Evropi. Ovo je šokantna vest za sve navijače Novosađane, koji su se nadali da legendarni Mandarić može da od njihovog omijenog kluba može da stvori imperiju. Međutim, na njihovu žalost sve je kratko trajalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading