ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPRAVILA HAOS! Objavila fotografiju, pa počela da BESNI kad je videla OVAJ PRIZOR!

Autor:

Zabava

27.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović nije mogla da se obuzda!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPRAVILA HAOS! Objavila fotografiju, pa počela da BESNI kad je videla OVAJ PRIZOR!

Foto: Republika, instagram

Olimpijske igre su uvek bile događaj koji izaziva veliko interesovanje širom sveta, ali otvaranje Igara ove godine izazvalo je kontroverze i osude zbog neobičnog i provokativnog nastupa grupe "Drag Race France". Njihovo rekreiranje prizora "Tajne večere" na rijeci Seni i trgu Trokadero izazvalo je burne reakcije, kako kod publike tako i kod javnih ličnosti.


Jedna od javnih ličnosti koja se oglasila povodom ovog nastupa je i Anastasija Ražnatović. Njena reakcija na Instagramu izazvala je pažnju javnosti, a njeno osuđivanje ovog poteza samo je dodatno učvrstilo stavove onih koji smatraju da je nastup grupe "Drag Race France" bio neprikladan i uvredljiv.

Anastasijina poruka "Šta je ovo ljudi moji? Ruganje bogu? Sramota. Bože oprosti im ne znaju šta čine" jasno izražava njeno ogorčenje i duboko nezadovoljstvo viđenim. Takođe, podela posta jednog korisnika društvenih mreža koji je izrazio svoje nezadovoljstvo otvaranjem Olimpijskih igara dodatno je naglasila negativne reakcije na ovaj događaj.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović šokirana

 


Osim negativnih reakcija na nastup grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i simbolično značenje koje je bilo zapaženo i diskutovano. Otvaranje na nekonvencionalnoj lokaciji, kao i prisustvo repera Snoop Dog i scenskih izvedbi koje su izazvale kontroverze, postavili su pitanje o interpretaciji i simbolici ovakvih događaja. Ova tema svakako će biti predmet daljih rasprava i analiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading