"KLOŠARU JEDAN, UBIĆU TE KAO CRVA, GLAVU ĆU TI OTKINUTI!" Dejan (34) pretukao policajca, a razlog će vas FRAPIRATI!

Autor:

Svet

27.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan (34) mora da ide u zatvor jer je napravio neviđenu pobunu

"KLOŠARU JEDAN, UBIĆU TE KAO CRVA, GLAVU ĆU TI OTKINUTI!" Dejan (34) pretukao policajca, a razlog će vas FRAPIRATI!

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Dejan (34) mora da ide u zatvor jer je napravio neviđenu pobunu nakon što su u kafiću odbili da mu daju pivo.

Kako se navodi u ovonedeljnoj presudi, sve se dogodilo u martu ove godine oko 20.40 sati u kafiću Ponita u Slavonskom Brodu. Dejan je tog dana očigledno bio jako žedan.

U alkoholisanom stanju, nezadovoljan konobarovim odbijanjem da posluži piće, razbijajući čaše i flaše o šank, zapretio je konobaru: "Je*** ti mater, klošaru jedan, ko si ti da mi ne daš pivo? Ja ću te ubiti kao crva, glavu ću ti otkinuti'!

Opirao se hapšenju

Zatim oko 21 čas na kućnu adresu, nakon što mu je policajac dao upozorenje da pođe sa njim u policijsku stanicu zbog agresivnog ponašanja u kafiću, oglušio se o upozorenje i počeo da pruža otpor tokom primena ograničenja.

Policijskom službeniku nije dozvolio stavljanje lisica.

Dejan (34) je sve priznao i na sudu se izvinio konobaru i policajcu tražeći oproštaj. 

Osuđen je na osam meseci bezuslovnog zatvora, umanjen za vreme provedeno u istražnom zatvoru, gde je bio od 20. marta do 9. jula. Dakle, oko četiri meseca, prenosi Danica.hr.

Podsetimo, muškaracu koji se sumnjiči da je hladnim oružjem ubio svoje roditelje u Slavonskom Brodu određen je jednomesečni istražni zatvor, saopštile su hrvatske vlasti.

- Ako bude optužen, on može da dobije kaznu i do 50 godina, u zavisnosti od toga šta će pokazati istraga, odnosno psihijatrijsko veštačenje - izjavio je istražni sudija Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo, prenosi Hina.

Osumnjičeni je ispitan u tužilaštvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76).

Roditelji su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading