KAKO ĆE ŽENI NA OČI? Italijan doživeo neviđeni peh tokom ceremonije otvaranja OI! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

27.07.2024

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega Olimpijske igre nisu počele na najbolji način.

KAKO ĆE ŽENI NA OČI? Italijan doživeo neviđeni peh tokom ceremonije otvaranja OI! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ 𝗅𝖾𝗇𝖽𝗈𝗋𝗆𝗂𝗇

Aktuelni olimpijski šampion u skoku uvis, Đanmarko Tamberi (32), sinoć je nosio italijansku zastavu na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu i doživeo neverovatan peh.

Tokom mahanja zastavom, Tamberiju je spao venčani prsten i završio je u reci Seni. Ova nezgoda je izazvala šalu među italijanskim sportistima, ali su vaterpolisti uspeli da oraspolože Tamberija.

Iako je doživeo neprijatnost, Tamberi je dobio podršku svojih kolega. Vaterpolisti su mu poručili:

- Ako izgubiš jedno zlato, naići ćeš na drugo.

Ovo je samo jedan od primera sportskog duha i podrške među sportistima na Olimpijskim igrama.

 

 

Đanmarko Tamberi je uspeo prošle godine da kompletira zlatna odličja sa evropskih i svetskih prvenstava, kako na otvorenom, tako i na zatvorenom. Takođe, on je vlasnik zlata sa Olimpijskih igara u Tokiju. Njegovi uspesi u skoku uvis čine ga jednim od najuspešnijih atletičara današnjice.

Sada ostaje samo da se opravda kod supruge zbog gubitka burme, a ona će mu možda i oprostiti ukoliko se na Olimpisjkim igrama u Parizu okiti novim zlatnim odličjem.

Sportisti iz 205 zemalja prodefilovali su rekom Senom, učestvujući tako u jednom od najzanimljivijih i najoriginalnijih otvaranja Olimpijskih igara. Ovo je bio spektakularan događaj koji je okupio sportiste i ljubitelje sporta iz celog sveta.

Đanmarko Tamberi će pamtiti ovaj peh na otvaranju Olimpijskih igara, ali njegova sportska karijera i dostignuća ostaju neosporno impresivna.

Sve zanimljivosti sa Olimpijskih igara u Parizu pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading