MUŠKARAC KOM JE TESTIS ISPAO USRED CEREMONIJE SE MOTAO OKO MALE DEVOJČICE! Ovaj detalj je SVIMA promakao, a najveći je SKANDAL! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo - šta dete radi ovde?

MUŠKARAC KOM JE TESTIS ISPAO USRED CEREMONIJE SE MOTAO OKO MALE DEVOJČICE! Ovaj detalj je SVIMA promakao, a najveći je SKANDAL! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Puna četiri sata trajao je program ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, a jutro nakon što su se utisci malo slegli, mišljenja su podeljena. Lejdi Gaga, Selin Dion, Serena Vilijams, Lindzi Von, Arijana Grande, Zinedin Zidan, Rafael Nadal i još mnogo drugih poznatih ličnosti - sam krem društva je sinoć bio u Parizu u kog su bile uprte oči iz celog sveta. I dok je početak izgledao grandiozno i svi su bili ubeđeni kako je ovo najspektakularnije otvaranje ikada, odjednom su mišljenja krenula da se menjaju, što zbog trajanja same ceremonije, a mnogo više zbog satanizma koji nastavlja da dolazi sa zapada.

Nakon transvestita koji glume Isusa i apostole, bradate žene-muškarca i obezglavljene žene, da dodaju šlag na tortu, Francuzi su se potrudili ubacivši nastup, kako ga mnogi na mrežama nazivaju, "Velikog štrumpfa", koji se pojavljuje ispod tacne i izlazi iz voća, a zatim kreće da peva.

Međutim, to čak nije bio najnakaradniji deo tog nastupa, pošto je iza plavog čoveka stajala osoba kojoj je iz donjeg veša virio testis! Bio je obučen veoma oskudno, pa se u televizijskom prenosu mogla videti i "lopta" koja viri iz njegovog - ne znam ni kako da nazovem ovaj odevni predmet, a upravo on je bio najbliži maloj devojčici tokom pomenute "Tajne večere"! Prvo, šta dete radi okruženo ovakvim idiotlukom - pitaju se korisnici društvenih mreža, kao i svaki čovek koji ima malo zdravog razuma?! A upravo u poslednjim trenucima njihovog zajedničkog nastupa, dok se kamera odzumirala, moglo se videti da se pomenuti muškarac u tim trenucima mota uz devojčicu kojoj je on bio i najbliži... Ove zapadnjačke ideje zaista prevazilaze sve mere, a to polako i ljudima sa tih prostora postaje jasno pošto se jutro nakon otvaranja OI osuđuju mnogi kadrovi sa ceremonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading