BRAVOOO JOVANA: Sjajna vest stiže iz Pariza - srpska veslačica kreće ka medalji!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

27.07.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za prvu medalju.

BRAVOOO JOVANA: Sjajna vest stiže iz Pariza - srpska veslačica kreće ka medalji!

Foto: Privatna arhiva

Srpski takmičari su sa nestrpljenjem dočekali početak Olimpijskih igara, a priliku da otvori program imala je Jovana Arsić, srpska veslačica. Njen nastup u šestoj kvalifikacionoj grupi u disciplini skif bio je izuzetno uspešan, jer je postigla vreme od 7:48, čime je zauzela treće mesto i obezbedila plasman u četvrtfinale. Ovo je bio sjajan početak za srpske sportiste, a publika sa nestrpljenjem očekuje nastavak takmičenja.

Jovana Arsić se istakla svojim veslačkim umećem i upornim trudom, ostvarivši odličan rezultat u kvalifikacijama. Njen plasman u četvrtfinale donosi nadu i radost kako njoj, tako i celoj srpskoj ekipi. Ovo je veliki korak ka ostvarenju sportskih ciljeva i dokaz da su srpski sportisti spremni da se bore za najbolje rezultate na Olimpijadi.

Srpska veslačica je nastupala u šestoj kvalifikacionoj grupi u skifu i vremenom 7:48 zauzela treće mesto, čime je obezbedila četvrtfinale. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana je spremna za sjajno ostvarenje na OI

Olimpijske igre su prilika da srpski sportisti pokažu svoje umeće i talenat, te se očekuje da će ostvariti značajne rezultate u različitim disciplinama. Publika i sportski stručnjaci sa nestrpljenjem i velikim očekivanjima prate svaki nastup srpskih takmičara, spremni da ih podrže i proslave zajedno sa njima svaki uspeh na putu ka ostvarenju sportskih snova.

Olimpijske igre su donele uzbuđenje i radost za srpske sportiste, a Jovana Arsić je svojim izvanrednim nastupom u kvalifikacijama u disciplini skif donela veliko ohrabrenje srpskoj ekipi i navijačima. Svi zajedno sa nestrpljenjem očekuju naredne nastupe i veruju u sjajne rezultate srpskih takmičara na Olimpijadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading