TRENER VOJVODINE NE PREZA OD AJAKASA: Evo šta je Bandović poručio!

Autor:

Sport

23.07.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staru damu očekuje veoma težak dvomeč.

TRENER VOJVODINE NE PREZA OD AJAKASA: Evo šta je Bandović poručio!

Foto: Starsport

Trener fudbalera Vojvodine, Božidar Bandović, izneo je svoje viđenje predstojećeg meča protiv Ajaksa, ističući da i pored taktičke i fizičke spreme protivnika, njegovi igrači nisu bez šanse. Bandović je posebno naglasio da je ritam njihovih utakmica drugačiji i da će intenzitet biti na visokom nivou. Osim toga, istakao je i da ekipa ima plan kako da se brani, pre svega nisko, te da veruje u mogućnost čuda na terenu.

- Ritam iz naših utakmica neće biti isti, intenzitet će biti na visokom nivou. Sve unapređujemo. Možemo da verujemo, ja u čuda verujem. To je prvo poluvreme, ipak je to ekipa koja i taktički i fizički zna tačno šta radi na terenu - rekao je Bandović i dodao:

- Došao je trenutak da igramo protiv velike ekipe. Sigurno za mnoge čudo ili nemoguće, ali 11 na 11 je na terenu. Utakmica mora biti perfektna, od prve do poslednje sekunde da smo u njoj - istakao je stručnjak Novosađana.

Crnogorski stručnjak je dodao i da je dovedena ekipa za Evropu i da osim rezultata i utakmice, Ajaks može da bude samo još jedno više iskustvo.

- Glavna ideja je da imamo konkurenciju u timu. Sigurno će doći do promena u ekipi. Imamo utakmice na svaka 3-4 dana, ali momci su spremni da se brzo oporave. Nije važno kako ćeš da počneš sezonu već kako ćeš da je završiš - zaključio je šef struke "lala".

Ekspedicija Vojvodine leti za Amsterdam gde će odraditi trening na stadionu Johan Krojf Arena. Utakmica je zakazana za četvrtak, a pobednik dvomeča će se plasirati u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Poraženi će imati priliku da se takmiče u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading