MAČKICE NA GOLIM GRUDIMA, MASKA PREKO OČIJU! Glumica RASPAMETILA golišavim fotkama, ONA JE BOMBA!

Autor:

Zabava

24.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hale Beri je na zanimljiv način obeležila 20 godina žene-mačke.

MAČKICE NA GOLIM GRUDIMA, MASKA PREKO OČIJU! Glumica RASPAMETILA golišavim fotkama, ONA JE BOMBA!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/halleberry

hale Beri kao Catwoman

Atraktivna glumica Hale Beri (57) obeležila je 20 godina od premijere njenog najgoreg filma, ali na najbolji mogući način, bar prema mišljenju jačeg pola. Glumica je pozirala u toplesu, a gole grudi prekrila dvema crnim mačkama, čime je simbolično odala počast filmu "Catwoman" u kojem je igrala ženu-mačku. Hale Beri je novim fotografijama na Instagramu pokazala da je i dalje najbolja mačka Holivuda i u šestoj deceniji života.

Iako ovaj film i sama smatra jednim od najgorih u karijeri koji je snimila glumica kaže da joj je uloga žene-mačke ipak među najdražima.

- Prošlo je 20 godina otkako sam imala čast da oživim ovaj kultni lik - napisala je u utorak na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

- Uvek će mi biti u srcu i zauvek ću biti Pejšens Filips, odnosno žena-mačka - dodala je Hale.

Glumica se zahvalila obožavaocu koji joj je pomogao da spasi dve crne mačke koje su sa njom na fotografiji, tačnije na njenim grudima.

Na fotografijama je filmska zvezda pozirala bez gornjeg dela odeće, dok je na sebi imača crne gaćice, a preko lica crnu masku s mačjim očima. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Glumica je nedavno za Daily Mail priznala da je mrzela reakciju koju je film dobio. Film je snimljen s budžetom od 100 miliona dolara, a zaradio je 82,4 miliona dolara na blagajnama i pokupio negativne kritike.

- S obzirom na to da sam tamnoputa, naviknula sam da se nosim s negativnim komentarima i da se borim. Navikla sam da prkosim stereotipima. Malo lošeg publiciteta o filmu? Nije mi se svidelo, ali to nije moglo da zaustavi moj svet niti da me odvrati od toga da radim ono što volim. Mrzila sam što je sve to svaljeno na mene i mrzim što je to, dan danas, neuspeh. Znam da ga mogu nositi. Još uvek imam karijeru 20 godina kasnije. To je samo deo moje priče - rekla je glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading