MONEKE I PARTIZAN: Da li je sada sve jasno? Sjajni košarkaš definitivno presekao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su sa velikim nestrpljenjem očekivali ovu vest.

MONEKE I PARTIZAN: Da li je sada sve jasno? Sjajni košarkaš definitivno presekao!

Foto: Starsport

Transfer saga oko dolaska Čime Monekea u Partizan i dalje je glavna tema koja okupira košarkašku javnost u Srbiji i Evropi. Iako su se spekulacije o njegovom dolasku intenzivirale, čini se da je i definitivno sada jasno gde će sjajni košarkaš nastupati u takmičarskoj 2024/25 godini.

Iako su se navijači Partizana nadali da će do realizacije transfera doći, dvadesetosmogodišnji nigerijski košarkaš je na društvenoj mreži postavio post koji razrešava sve dileme:

- Stvarno ne znam ko izmišlja ove glasine, ali sve ovo počinje da zamara. Ja sam igrač Baskonije i veoma sam uzbuđen zbog naredne sezone. Razgovarao sam juče sa trenerom Lasom i smatram da imamo šanse da uradimo nešto specijano u narednoj sezoni.

 

 

Ove reči svakako stavljaju tačku na sve transfer spekulacije sjajnog košarkaša koji je uoči prethodne sezone stigao u redove Baskonije iz francuskog Monaka.

Treba podsetiti da je wsamo 24 časa ranije Moneke na Instagramu takođe objavio nešto što je izazvalo reakcije javnosti:

- Umoran sam od glasina, muka mi je od praćenja, umoran sam od ljudi koji lažu, govore šta žele o meni, zašto me ne puste da živim - napisao je tada nigerijski košarkaš.

Podsetimo, za Monekea je bila zainteresovana i Crvena zvezda, a sam košarkaš je istakao da su mu navijači Partizana draži i da je fenomenaln atmosfera kada se igra protiv crno-belih u Areni.

Treba podsetiti da je Moneke veći deo svoje profesionalne karijere proveo u Francuskoj. U špansku Manresu se preselio 2021. godine, a već naredne sezone prelazi u NBA ligu i postaje član Sakramento Kingsa. Već 2023. godine se vraća u Evropu, a kao što je već rečeno, nakon boravka u Kneževini, stiže u Vitoriju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading