UKRAJINCI I DALJE BRUTALNO PROVOCIRAJU SRBE: Ništa poslovno, samo lično

Autor:

Sport

24.07.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Partizana su bili previše grubi.

UKRAJINCI I DALJE BRUTALNO PROVOCIRAJU SRBE: Ništa poslovno, samo lično

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pretrpeli su težak poraz od Dinama iz Kijeva (6:2), a ukrajinski mediji su se obrušili na crno-bele i ismevali njihov debakl. Portal "Ua.football" je u svom tekstu oštro kritikovao Partizan, ističući kapitena Bujalskog koji se nije rukovao sa Markovićem, kao i grubost igrača Partizana tokom meča.

U naslovu teksta "Dinamo - Partizan 6:2. Ništa poslovno, samo lično", ukrajinski portal je naglasio da je utakmica bila daleko od poslovne, već je lično poniženje za Partizan. Posebno su istakli odbijanje Bujalskog da pruži ruku kapitenu Partizana, kao i grubi pristup igrača "groblja" tokom meča.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Utakmica časti i dostojanstva za Dinamovce. Prvenstveno sa stanovišta rezultata. Igra u izvođenju belo-plavih bila je sjajna! Mnogi su se uželeli ovakvog Dinama. Intenzitet protivljenja osećao se od prvih minuta. Bujalski nije pružio ruku kapitenu Partizana, a igrači "groblja" su od samog početka aktivno ulazili u duele i borili se sa ukrajinskim igračima, povremeno pregrubo. Već u prvim sekundama zbog grubosti Saldanje, stradao je Bražko. Srećom, Vladimir je pokazao borbene kvalitete i nastavio meč - stoji na početku teksta.

U tekstu se takođe ističe da su igrači Partizana bili previše grubi, pri čemu je već u prvih nekoliko minuta meča povređen igrač Dinama, ali je ipak nastavio meč. Ukrajinski mediji su naglasili da je Dinamo pokazao visok nivo motivacije, dinamike i želje za postizanjem golova, dok su istovremeno kritikovali odbrambene probleme koje su sami sebi doneli.

- Motivacija, dinamika, želja i usmerenost na golove - sve je to bilo na visokom nivou te večeri od strane Dinama. Kao što bi se reklo: "Oterali su psa u kućicu." Belo-plavi su postavili Srbe na svoje mesto, iako su opet, iskreno, sami sebi doneli probleme u odbrani. Što se tiče Grobara... Preostaje im da sahrane sami sebe. Vidimo se u Beogradu - stoji u tekstu portala "Ua.football".

Ukrajinski mediji su se očigledno zabavljali na račun poraza Partizana, ali ostaje da se vidi kako će se crno-beli oporaviti i pripremiti za revanš meč u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading