PRVA REAKCIJA DOKTORA NAKON POVREDE ANGELINE TOPIĆ: Evo da li ima razloga za brigu!

Autor:

Vesti

02.08.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topićeva uprkos povredi odlučila da se takmiči!

PRVA REAKCIJA DOKTORA NAKON POVREDE ANGELINE TOPIĆ: Evo da li ima razloga za brigu!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Prvog dana atletskih takmičenja na Olimpijskim igrama 2024, doktor Jovan Đurović imao je više posla nego što je očekivao. Naime, srpska atletičarka Angelina Topić je doživela povredu tokom zagrevanja, kada joj je proklizala noga, prouzrokujući povredu skočnog zgloba. Iako je brzo bandažirana, atletičarka je osećala jaku bol i nije mogla da se osloni na povređenu nogu. Ipak, uz upotrebu lekova protiv bolova, uspela je da se izbori za finale, iako je izjavila da je u jednom trenutku čula da nešto "puklo"

Doktor reprezentacije je smirivao atletičarku, objašnjavajući joj da čujenje zvuka prilikom povrede ne mora nužno da znači nešto ozbiljno, te da je važno da se obave svi neophodni testovi kako bi se utvrdilo tačno stanje povrede. Očigledno je da je doktor Jovan Đurović bio posvećen brizi o atletičarki i njenom zdravstvenom stanju, te je preuzeo sve neophodne korake kako bi joj pružio adekvatnu negu i lečenje.

- Biće to sve dobro, to što je čula da je nešto puklo, ne mora da znači ništa, i vi kad „lomite“ prste ono krcka - poručio je Đurović.

Ovako nešto što je uradila Angelina se ne viđa često. Sa 19 godina videti ovaku odlučnost i hrabrost, zrelost, to je za svaku pohvalu. Sada za Topićevu sledi veliki izazov, a to je finalo. Nadamo se da će povreda biti prošlost i da će se za samu završnicu najprestižnijeg takmičenja sve srediti i biti na svom mestu. Sa srećom Angelina, već si Srbiju učinila ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading